Stoiximan Super League

Επαφή… παραμονής με «Σίφο»

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ είχε ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος προχωράει το θέμα της παραμονής του Κροάτη στόπερ στον Παναθηναϊκό.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στην Ελλάδα αυτό το Σαββατοκύριακο προσπαθούν να εκμεταλλευτούν στον Παναθηναϊκό για τις υπόλοιπες υποθέσεις, όπως οι ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ.

Μία από αυτές τις υποθέσεις είναι και εκείνη του Γκόρντον Σίλντενφελντ, του οποίου το συμβόλαιο με την Ντιναμό Μόσχας λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και στο «τριφύλλι» επιθυμούν την παραμονή του Κροάτη στόπερ.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της «πράσινης» ΠΑΕ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον μάνατζερ του διεθνούς άσου, Μάριο Κνεζ, ώστε να τρέξει τη συγκεκριμένη υπόθεση και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συναντηθούν από κοντά την ερχόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, το συμβόλαιο του «Σίφο» με τους Ρώσους αγγίζει τις 800.000 ευρώ και ο Παναθηναϊκός πληρώνει το μισό συμβόλαιό του και δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει τις 450.000 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα η Μπορντό φέρεται και εκείνη να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησής του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x