Mini Football

Επανέναρξη στο N'JOY UNI-League 13!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών ξεκινά και πάλι με παιχνίδια σε όλη την Ελλάδα!

Η εορταστική περίοδος αποτελεί πλέον παρελθόν, οι …ατασθαλίες και οι καταχρήσεις της περιόδου σταματούν για να δώσουν τη σκυτάλη στα πρώτα ματς του 2014, που τόσο πολύ περίμεναν οι συμμετέχοντες στο N'JOY UNI-League 13! Μετά από το απαραίτητο διάλειμμα στην αγωνιστική δράση, οι πρώτοι αγώνες ξεκινούν την Παρασκευή και αναμένονται με ανυπομονησία από τους παίκτες που περιμένουν την καλύτερη αφορμή για να κάψουν τις περιττές θερμίδες τον εορτών, αλλά και να μπουν και πάλι σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό!

Το RED BULL συνεχίζει και δίνει φτερά στους φοιτητές μας! Άλλωστε δεν χρειάζεται πολλά λόγια για να περιγράψουμε τι σημαίνει Red Bull για εκείνους... Απλή απογείωση!

Από την Παρασκευή, τα πρώτα ματς ξεκινούν για να μπει πλέον ο θεσμός στην τελική του πορεία, με την ανάδειξη του Πρωταθλητή και Κυπελλούχου το καλοκαίρι και βέβαια με όλες τις αγωνιστικές συγκινήσεις που αναμένονται στους μήνες που ακολουθούν

Το N’JOY έπαιξε, παίζει και θα παίζει για πολύ καιρό ακόμα πρωταγωνιστικό ρόλο στις καρδιές των φοιτητών καθώς είναι το brand σοκολατούχου γάλακτος που αγαπήθηκε όσο λίγα γιατί πολύ απλά είναι το brand που έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στον μεγαλύτερο ελληνικό αθλητικό φοιτητικό θεσμό.

Είναι χαρακτηριστική εδώ η άποψη του Αμαρίλντο Μουστάκια, από την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα της Σελεσάο (ΤΕΙ Χαλκίδας) για τη διοργάνωση του N'JOY UNI-League: "Είναι ό,τι καλύτερο για μας η συμμετοχή μας στον θεσμό αυτό. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μπορούμε να αθλούμαστε και να έχουμε έτσι δημιουργικό διάλειμμα από τις σπουδές μας. Μας δίνει την ευκαιρία για να γυμναστούμε, κάτι που σήμερα όλο και περισσότερος κόσμος ψάχνει, αλλά δύσκολα το βρίσκει, με τόσο πιεσμένο χρόνο. Η αλήθεια μάλιστα είναι ότι, όσο πλησίαζε ο καιρός για να τελειώσει η εορταστική περίοδος, τόσο περισσότερο ανυπομονούσαμε για να αρχίσουν και πάλι οι αγώνες! Παίζουμε για να χαρούμε και αυτό είναι το σπουδαιότερο. Το κίνητρο μας είναι να αθληθούμε, αυτό κοιτάμε γιατί αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία!"

Για 2η χρονιά το www.ekdromi.gr ταξιδεύει τους παίχτες και τον κόσμο του N’JOY UNI-League σε όλη την Ελλάδα και κυρίως ταξιδεύει τις ομάδες που θα κατακτήσουν την πρωτιά μέσα από την δωροθεσία του. Σε συνεργασία με το ekdromi.gr, δύο από τα top καταλύματα που θα φιλοξενήσουν κάποιους από τους νικητές είναι στο Ναύπλιο το http://www.ignatia-hotel.gr/el/index.php και στην Κέρκυρα το http://www.palomablanca.gr/

Το N’JOY UNI-League αποτελεί υπερήφανο μέλος της EMF (European Minifootball Federation) εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο miniEURO, την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στο χώρο του minifootball.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x