Champions League

«Έπεσε» ηρωικά ο ΑΠΟΕΛ, «ζέσταμα» η Μπάρτσα

Κρίμα κι άδικο για τον ΑΠΟΕΛ! Οι Κύπριοι στρίμωξαν την Παρί στο ΓΣΠ, όμως ο Καβάνι τους τιμώρησε στην μοναδική στιγμή αδράνειας στην άμυνα, 1-0. Με το μυαλό στην Ρεάλ, 3-1, τον Άγιαξ η Μπάρτσα.

Πάλεψε και λίγο έλειψε να πάρει ακόμη και τη νίκη, όμως το φινάλε χαμογέλασε η Παρί υποχρεώνοντας στην ήττα τον ΑΠΟΕΛ, 1-0, στο ΓΣΠ. Στις νίκες επέστρεψε η Μπαρτσελόνα, επικρατώντας 3-1 απέναντι στον Άγιαξ στο «Καμπ Νου», έχοντας το μυαλό της στο clasico με την Ρεάλ.

ΑΠΟΕΛ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-1 (87’ Καβάνι)
«Στοπ» στις ορέξεις των παικτών της Παρί, που έβλεπαν το ματς στο ΓΣΠ ως την ευκαιρία τους να «καθαρίσουν» την πρόκριση, έβαζε ο ΑΠΟΕΛ για 87 λεπτά . Για άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα του Γιώργου Δώνη παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική βάζοντας δύσκολα σε ακόμη ένα ευρωπαϊκό «μεγαθήριο», όμως στο τέλος ένα λάθος της άμυνας έδωσε την ευκαιρία στον Καβάνι να κάνει το 1-0. Χωρίς του Ιμπραΐμοβιτς και Λαβέτσι, οι Γάλλοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα τους γηπεδούχους, που είχαν άψογη αμυντική λειτουργία σε ολόκληρη διάρκεια του ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κύπριοι ξεθάρρεψαν και κυνήγησαν το γκολ χάνοντας μάλιστα και κάποιες καλές ευκαιρίες. Η ομάδα του Λοράν Μπλαν έκανε την ζημιά στο φινάλε και με τον Ουρουγουανό επιθετικό έκλεψε το «τρίποντο», αφήνοντας τον ΑΠΟΕΛ με την γλύκα

Μπαρτσελόνα – Άγιαξ 3-1 (7’ Νεϊμάρ, 24’ Μέσι)

Από νωρίς ξεκίνησε την δουλειά της η Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου». Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε μετά το «κάζο» στο Παρίσι δεν είχαν όρεξη για δώρα και ο Άγιαξ το κατάλαβε από νωρίς. Ο Νεϊμάρ στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ, έπειτα από ωραία εναλλαγή της μπάλας, βάζοντας με το… καλησπέρα τα θεμέλια για την επιστροφή στις νίκες. Λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου (24’) ο Μέσι βρήκε δίχτυα «σβήνοντας» τις ελπίδες των Ολλανδών για θετικό αποτέλεσμα. Οι Καταλανοί είχαν τον έλεγχο σε ολόκληρη την διάρκεια του ματς και σταδιακά έριξαν ρυθμούς ενόψει και του ντέρμπι απέναντι στην Ρεάλ το ερχόμενο Σάββατο. Στο φινάλε ο Άγιαξ κατάφερε να μειώσει με τον Ελ Γκαζί (88΄), όμως οι μπλαουγκράνα πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Ραμίρεζ στην εκπνοή (90+4').

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

Παρί Σεν Ζερμέν 7 (5-3)
Μπαρτσελόνα 6 (6-4)
Άγιαξ 2 (3-5)
ΑΠΟΕΛ 1 (1-3)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική:

Τετάρτη 5/11

Παρί – ΑΠΟΕΛ
Άγιαξ – Μπαρτσελόνα

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x