Stoiximan Super League

Επέστρεψαν όλοι για… συνέχεια

Μετά τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο με ελλιπέστατο ρόστερ, ο ΠΑΣ Γιάννινα επιστρέφει «πάνοπλος» στο πρωτάθλημα, ενόψει Πλατανιά. Μοναδικός και σταθερά απών ο Κοροβέσης.

Περνώντας αλώβητος από μια έδρα όπως η Τούμπα (1-1) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου, ο ΠΑΣ Γιάννινα αφίχθη με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα Χανιά, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Πλατανιά για την ένατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πέραν αυτού, όμως, ο Γιάννης Πετράκης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες που θέλησε να ξεκουράσει για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, οι Βελλίδης, Ακόστα, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Τσάβες και Λίλα έδωσαν κανονικά το «παρών» στην αποστολή της ομάδας των Ιωαννίνων.

Παράλληλα, ο μόνος παίκτης που δεν υπολογίζει ο Έλληνας τεχνικός για το ματς του Σαββάτου είναι ο Κοροβέσης, ο οποίος συνεχίζει σταθερά το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί μετά την εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας στην οποία υποβλήθηκε.

Αναλυτικά, η 18άδα του ΠΑΣ Γιάννινα:

Βελλίδης, Σωτηρίου, Ντάσιος, Στρούνα, Μιχαήλ, Ναδάλες, Σκόνδρας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Λίλα, Τσουκαλάς, Χαρίσης, Γιάκος, Ακόστα, Ίλιτς, Σαπαλίδης, Μανιάς και Τσάβες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x