Επικαιρότητα

Επέστρεψε στις ΗΠΑ η Αριάνα Γκράντε μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ

Η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε επέστρεψε στις ΗΠΑ και στην οικογένειά της, μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Manchester Arena.

Η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε επέστρεψε στις ΗΠΑ και στην οικογένειά της, μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Manchester Arena.

Η 23χρονη σταρ είχε μόλις τελειώσει την εμφάνισή της στην σκηνή, όταν σημειώθηκε η έκρηξη μέσα στο στάδιο με αποτέλεσμα 22 άνθρωποι να σκοτωθούν και 50 ακόμη να τραυματιστούν, κυρίως μικρά παιδιά.

Την τραγουδίστρια υποδέχτηκαν οι συγγενείς της, αμέσως μόλις έφτασε στη Boca Raton, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Σε ανάρτησή της στο twitter αμέσως μετά την επίθεση, έγραψε: «Κομμάτια. Από τα βάθη της καρδιάς μου, λυπάμαι πολύ. Δεν έχω λόγια». Εξέφρασε τη βαθιά οδύνη της για την έκρηξη που σκόρπισε το θάνατο.

«Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την θλίψη μας για τα θύματα και τις οικογένειές τους, που επλήγησαν από αυτή την παράλογη επίθεση. Θρηνούμε για τις ζωές των παιδιών και των αγαπημένων μας που χάθηκαν σε αυτή την πράξη δειλίας», έγραψε ο μάνατζερ της τραγουδίστριας, Σκούτερ Μπράουν.

Η Αριάνα Γκράντε ματαίωσε όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες της περιοδείας της, όπως έπραξαν και αρκετοί άλλοι μουσικοί, από σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x