«Ναι, μιλάμε μαζί του»... Ο Ντάνα Γουάιτ με τον τρόπο αυτό κατέστησε πιθανό κάτι το οποίο μέχρι και σήμερα δεν θα μπορούσε να το φανταστεί ένας οπαδός της πυγμαχίας και των μαχητικών αθλημάτων.

Τι; Να συμμετέχει ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ σε ένα παιχνίδι MMA στο UFC.

Αν και πρακτικά αυτό εξακολουθεί να είναι αδύνατο καθώς ο αμερικανός δεν έχει καμία άλλη γνώση τέχνης που χρειάζεται για να μπορέσει να σταθεί στο οκτάγωνο (muay thai, brazilian jiu jitsu κτλ.) εκτός της πυγμαχίας, ο επικεφαλής του UFC τόνισε στο ESPN ότι όλα είναι πιθανά...

«Ναι, μιλάμε με τον Μεϊγουέδερ για μια συμφωνία με το UFC. Είναι πραγματικότητα. Μιλούσε με τον ΜακΓκρέγκορ για να παίζει πυγμαχία. Ήταν αλήθεια αυτό; Έχετε ακούσει πολλές φορές να συζητά για κάτι ο Μεϊγουέδερ και να μην συμβαίνει στην πραγματικότητα;», ανέφερε και συνέχισε:

«Ενδιαφερόμαστε για να κάνουμε κάτι με τον Φλόιντ. Όλα έχουν μια πιθανότητα. Και το Μεϊγουέδερ με τον ΜακΓκρέγκορ έγινε... Όλα είναι πιθανά».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ