Επικαιρότητα

Επίδοξοι ληστές μαχαίρωσαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι στο Μεσολόγγι

Οι δυο ηλικιωμένοι άρχισαν να φωνάζουν καλώντας σε βοήθεια και οι επίδοξοι ληστές φοβήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή, με αποτέλεσμα να μην προλάβουν να κλέψουν κάτι

Κίνδυνο ακόμη και για την ίδια τους της ζωή αντιμετώπισαν δυο ηλικιωμένοι που δέχθηκαν επίθεση από επίδοξους ληστές που αποπειράθηκαν να εισβάλλουν στο σπίτι τους, στην αραιοκατοικημένη περιοχή Αγριλιά του Μεσολογγίου. Οι κακοποιοί τραυμάτισαν το ζευγάρι, αλλά έφυγαν με άδεια χέρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 80χρονος άνδρας άνοιξε την μπαλκονόπορτα του ισόγειου σπιτιού και είδε στην αυλή τους δυο κακοποιούς που φορούσαν κουκούλες. Πριν ο ηλικιωμένος προλάβει να μπει μέσα και να κλείσει, ο ένας από τους δράστες τον τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι με ένα αιχμηρό αντικείμενο δίνοντας την ευκαιρία στον συνεργό του να ορμήσει στο εσωτερικό του σπιτιού και να επιτεθεί στην 70χρονη σύζυγό του χτυπώντας την!

Ωστόσο, οι δυο ηλικιωμένοι άρχισαν να φωνάζουν καλώντας σε βοήθεια και οι επίδοξοι ληστές φοβήθηκαν ότι θα έτρεχαν οι γείτονες να τους βοηθήσουν. Έτσι, τράπηκαν σε φυγή χωρίς να προλάβουν να κλέψουν κάτι.

Τα θύματα ειδοποίησαν την Ασφάλεια, άνδρες της οποίας ερευνούν την υπόθεση ενώ συνεργείο του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών πήρε αποτυπώματα από το σπίτι.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x