Επικαιρότητα

Aπειλητικό μήνυμα αλά-Δον Κορλεόνε για Ρώσους δημοσιογράφους

Μια απίστευτη απειλή για τους δημοσιογράφους της ρωσικής εφημερίδας Novaya Gazeta

Μια απίστευτη απειλή που θυμίζει Μαφία και Δον Κορλεόνε εξαπολύθηκε σήμερα κατά των δημοσιογράφων της ρωσικής εφημερίδας Novaya Gazeta που θεωρείται πως κάνει σκληρή αντιπολίτευση στον πρόεδρο Πούτιν.

Αγνωστοι που απειλούν την εφημερίδα άφησαν ένα στεφάνι κηδείας κι ένα καλάθι με το κομμένο κεφάλι ενός τράγου στην είσοδο των γραφείων της εφημερίδας.

Και τα δύο...δώρα συνοδεύονταν από απειλές κατά του προσωπικού της εφημερίδας, και ιδιαίτερα εναντίον ενός συγκεκριμένου συντάκτη, τον οποίο αποκαλεί "προδότη του έθνους".



Το συντακτικό προσωπικό της Novaya Gazeta ζητά συγγνώμη που αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει τη σκληρή φωτογραφία με το σφαγμένο ζώο και καλεί τους αναγνώστες να μην παρασυρθεί από τις απειλές.

"Δεν σκοπεύουμε να ανεχθούμε αυτό, ειδικά αφού φανταζόμαστε από πού προέρχεται η απειλή. Έχουμε μόνο δύο όπλα: τη δημοσιότητα - και συνεπώς συνεχίζουμε το έργο μας και - του νόμου. Το Υπουργείο Εσωτερικών και άλλες υπηρεσίες επιβολής του νόμου είναι υποχρεωμένες να κάνουν τα πάντα για να μας προστατεύει ο νόμος. Ζητάμε να διερευνηθούν τα γεγονότα των απειλών και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι", λένε.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x