Επικαιρότητα

Kύμα αντιδράσεων για την αήθη επίθεση του Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο

Ατελείωτο είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το κύμα αντιδράσεων κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για την αήθη επίθεση που έκανε στον υποψήφιο ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Ατελείωτο είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το κύμα αντιδράσεων κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για την αήθη επίθεση που έκανε στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

«Έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ, μεγαλύτερος βάρβαρος, ανάγωγος και αναίσθητος Υπουργός δεν πρέπει να έχει υπάρξει σε Κυβέρνηση Δυτικής Χώρας, μία Εθνική ντροπή!» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η επίθεση Πολάκη κατά Κυμπουρόπουλου αναδεικνύει: Την πολιτική χυδαιότητα των συνεργατών Τσίπρα. Τη μεσαιωνική αντίληψη ΣΥΡΙΖΑ για τον αγώνα που δίνουν συμπολίτες μας σαν τον Κυμπουρόπουλο» σχολίασε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος.

«Ό,τι πιο ανήθικο έχει λεχθεί από τον Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Πολάκη, προφανώς ...κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του. Πόση κακία μπορεί να «κατοικεί» σε μια ανθρώπινη ψυχή;» διερωτήθηκε η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ.

























Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x