Επικαιρότητα

Mητσοτάκης: Πολιτική σκευωρία η Novartis, θα διερευνηθεί η υπόθεση

Σχετικά με την υπόθεση Novartis, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο "για πολιτική σκευωρία" και τόνισε ότι μετά τις καταγγελίες του κ. Αγγελή, η υπόθεση θα ερευνηθεί από τη Βουλή.

«Επέλεξα να γυρίσω πάλι την Ελλάδα με διαφορετικού τύπου περιοδείες, για να απευθύνω πρόσκληση ενότητας σε όλους τους πολίτες και σε όσους δεν μας επέλεξαν στις προηγούμενες εκλογές» τόνισε πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον τ/σ OPEN.

Σχετικά με την υπόθεση Novartis, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο "για πολιτική σκευωρία" και τόνισε ότι μετά τις καταγγελίες του κ. Αγγελή, εφόσον εμπλέκονται δυο υπουργοί, η υπόθεση θα ερευνηθεί από τη Βουλή.

Επισήμανε ότι υπάρχουν δυο υπουργοί στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, οι κ. Καλογήρου και ο κ. Παπαγγελόπουλος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο δέυτερος είναι εκείνος που κατονομάζεται ως "Ρασπούτιν".

Ο νέος προϋπολογισμός του 2020 που θα κατατεθεί από την κυβέρνηση της ΝΔ θα συμπεριλαμβάνει τη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων και του ΕΝΦΙΑ, τόνισε εκτός των άλλων ο κ. Μητσοτάκης.

Υπογράμμισε πως οι δεσμεύσεις του είναι αδιαπραγμάτευτες, πως η παράταξη του έχει μεριμνήσει για σχέδιο επενδύσεων προσθέτοντας πως υπάρχει δημοσιονομικός χώρος και πως η ΝΔ έχει μεγάλη αξιοπιστία στις Βρυξέλλες.

«Είμαστε φειδωλοί στις δεσμεύσεις μας, δεν έχω τάξει πολλά πράγματα και στόχος μας είναι η ανάπτυξη» επανέλαβε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να υπόσχεται ότι θα φέρει ανάπτυξη όταν μετά από 4,5 χρόνια είναι πενιχρή» υποστήριξε, ενώ δήλωσε πως δεν εμπόδιζαν μνημονιακές δεσμεύσεις τον κ. Τσίπρα να υπογράψει τα προεδρικά διατάγματα για το Ελληνικό, να ανακουφίσει τη μεσαία τάξη από τα υπερπλεονάσματα.

Αναφερόμενος στο θέμα της ανομίας αλλά και της πρόθεσης του να την πατάξει, ο πρόεδρος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης επέμεινε στην θέση του περί κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου αλλά και της αντιμετώπισης της παραβατικότητας στο κέντρο της Αθήνας .

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x