Επικαιρότητα

Αναστάτωση στο Βόλο: Αναμένεται μεταμεσονύχτια απόφαση για την άδεια Κουφοντίνα

Αναμένεται η έκδοση της απόφασης της Εισαγγελέως του Άρειου Πάγου Ξένης Δημητρίου για το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα δικαστήρια του Βόλου, καθώς αναμένεται η έκδοση της απόφασης της Εισαγγελέως του Άρειου Πάγου Ξένης Δημητρίου για το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου που ήταν απορριπτικό στο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει αναίρεση στο βούλευμα και ζήτησαν να περιμένουν μέχρι τα μεσάνυχτα, εκτός ωραρίου δηλαδή, της αναίρεση της Δημητρίου.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για πρωτοφανή απαίτηση από το γραφείο της εισαγγελέως να περιμένουν μέχρι αργά το βράδυ.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ακόμα ασκηθεί η αναίρεση που θα δρομολογήσει, αν γίνει δεκτή, την χορήγηση νέας άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Το πλήρες περιεχόμενο της απόφασης δεν είναι ακόμη γνωστό, καθώς αναμένεται να καθαρογραφεί και να αποσταλεί στο Πρωτοδικείου του Βόλου για να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Αν τελικά ασκηθεί η αναίρεση τότε θα πρέπει να επανεξεταστεί το θέμα της άδειας στον αρχιεκτελεστή της 17Ν που είναι σε απεργία πείνας και νοσηλεύεται στην εντατική καθώς αρνείται τη σίτιση.

Η παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου έγινε την ημέρα που απορρίφθηκε το αίτημα Κουφοντίνα από τους δικαστές του Βόλου, προκαλώντας αντιδράσεις.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα νωρίς το μεσημέρι ο Δημήτρης Κουφοντίνας μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε μετά την πολυήμερη απεργία πείνας.


Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x