Επικαιρότητα

Αρωμα Ελλάδας στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν

Οι ομογενείς της Νέας Υόρκης, του Νιου Τζέρσι και του Κονέκτικατ «έβαψαν» την 5η Λεωφόρο στα γαλανόλευκα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό, οι ομογενείς της Νέας Υόρκης, του Νιου Τζέρσι και του Κονέκτικατ «έβαψαν» την 5η Λεωφόρο στα γαλανόλευκα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος greeknewsonline.com, Ελληνοαμερικανοί όλων των ηλικιών, αρκετοί ντυμένοι με τις παραδοσιακές στολές του τόπου τους, παρέλασαν με τους 100 και πλέον συλλόγους, τα σωματεία και τις ομοσπονδίες τους, τις κοινότητές τους, τα σχολεία και τους φοιτητικούς τους συλλόγους και άλλους ομογενειακούς φορείς, με 43 άρματα και 11 φιλαρμονικές.

Ιδιαίτερο χρώμα και τόνο έδωσε η παρουσία των Ευζώνων της Ελληνικής Προεδρικής Φρουράςψη συμμετοχή των σημαιοφόρων του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, των φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο Χορευτικός Ομιλος Ορεστιάδας, ο Σύνδεσμος των Βατραχανθρώπων.

Τελετάρχες ήταν ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Αντριου Κουόμο, η εισαγγελέας του Nassau County στο Λονγκ Αϊλαντ, Μαγδαληνή Σίγκα και ο επιχειρηματίας Παντελής Μπούμπουρας.



Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x