Επικαιρότητα

Αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης στο ΑΤ Ομονοίας: Πετούσαν μπουκάλια, κατέστρεφαν και έβριζαν

Όπως είπε οι αστυνομικοί δεν αντέδρασαν γιατί «πιστεύω ότι ήταν σαστισμένοι» πριν οι δράστες να φύγουν προς την Γ΄ Σεπτεμβρίου

Τη μαρτυρία του σχετικά με την επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας το βράδυ της Δευτέρας κατέθεσε στο ΣΚΑΪ ο δικηγόρος Βασίλης Μουλέζας.

Όπως ειπε ο ίδιος βρισκόταν στην οδό Βερανζέρου όταν άκουσε θόρυβο τον οποίο, μάλιστα, αρχικά πέρασε για συμπλοκή αλλοδαπών.

«Όταν έστρεψα το βλέμμα μου προς το ΑΤ Ομονοίας είδα νεαρά άτομα με μαύρα ρούχα και καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους που ήρθαν από την Γ Σεπτεμβρίου. Στην αρχή έκανα βήματα πίσω γιατί φοβήθηκα. Στη συνέχεια τους είδα να πετούν μπουκάλια και να χτυπούν με ξύλα και άλλα αντικέιμενα αυτοκίνητα έξω από το ΑΤ» περιέγραψε ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με την εκτίμησή του η επίθεση κράτησε «το πολύ 3-4 λεπτά» με τους νέους να την «συνοδεύουν» με συνθήματα και ύβρεις.

Όπως είπε οι αστυνομικοί δεν αντέδρασαν γιατί «πιστεύω ότι ήταν σαστισμένοι» πριν οι δράστες να φύγουν προς την Γ΄ Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Μουλέζας σημείωσε, τέλος, ότι «μου κάνει εντύπωση πώς είναι δυνατόν στην καρδιά της πρωτεύουσας ώρα αιχμής να εκδηλώνεται επίθεση εναντίνον αστυνομικού τμήματος. Πώς να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας;».

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x