Επικαιρότητα

Βόλος: Νεαροί άρπαξαν 20χρονο με νοητική στέρηση και τον έδειραν -Το κόλπο τους για να τη γλιτώσουν

Δύο νεαροί στον Βόλο συνελήφθησαν έπειτα από την επίθεσή τους σε 20χρονο νεαρό με νοητική στέρηση.

Ο 18χρονος και ο 16χρονος κατηγορούνται για αρπαγή, εξύβριση, πρόκληση σωματικών βλαβών και άσκοπη κινητοποίηση Αρχών. Οι νεαροί άρπαξαν τον 20χρονο, που έχει νοητική στέρηση, με το αυτοκίνητο που ανήκει σε θείο ενός εκ των δύο. Στη συνέχεια τον οδήγησαν σε ερημική αγροτική περιοχή στα Μελισσάτικα Βόλου, όπου τον έβρισαν, τον απείλησαν και του προκάλεσαν ελαφρές σωματικές βλάβες. Οι δράστες τον κατηγορούσαν ότι είχε κλέψει τα δίκυκλά τους, κάτι που δεν έχει εξακριβωθεί από την έρευνα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.

Πώς προσπάθησαν να ξεγελάσουν τους αστυνομικούς
Αμέσως μετά, αναχώρησαν όλοι μαζί από την περιοχή. Στον δρόμο εντόπισαν μπλόκο της Τροχαίας, αλλά όταν οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν, ανέπτυξαν ταχύτητα και απομακρύνθηκαν.

Λίγο αργότερα, ενώ ήταν στο κέντρο του Βόλου, ο 18χρονος και ο 16χρονος τηλεφώνησαν στην Τροχαία και είπαν ότι εντόπισαν και είχαν πιάσει τον νεαρό- εννοώντας τον 20χρονο- που είχε δήθεν κλέψει το αυτοκίνητο το οποίο δεν είχε σταματήσει λίγο νωρίτερα σε σήμα των αστυνομικών.

Ομως, κατά τη διάρκεια της προανάκρισης από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο νεαροί κατήγγειλαν ψευδώς ότι ο 20χρονος είχε κλέψει το αυτοκίνητο. Από την εξέταση των στοιχείων εξακριβώθηκε τι ακριβώς είχε συμβεί και οι δύο νεαροί θα οδηγηθούν τη Δευτέρα στον εισαγγελέα. Ο 20χρονος διακομίσθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου εξετάστηκε κι αποχώρησε.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x