Επικαιρότητα

Βούτσης: Κατά τη γνώση μου, το ΥΠΕΞ είναι το μόνο υπουργείο με μυστικά κονδύλια

Έκανε έκτακτη ενημέρωση για το ζήτημα.

Στη σκιά της κόντρας του Πάνου Καμμένου με τον Νίκο Κοτζιά, που οδήγησε στην παραίτηση του δεύτερου, για τα μυστικά κονδύλια των υπουργείων, ο Νίκος Βούτσης έκανε έκτακτη ενημέρωση για το ζήτημα.

«Κατά τη γνώση μου κανένα άλλο υπουργείο δεν έχει μυστικά κονδύλια πλην του υπουργείου Εξωτερικών», είπε ο πρόεδρος της Βουλής στους δημοσιογράφους. Κατά τον τελευταίο χρόνο είχαν γίνει 6 ενημερώσεις από το ΥΠΕΞ, στην επιτροπή της Βουλής για τα μυστικά κονδύλια και εκκρεμεί ακόμη μία, για την οποία έκανε αίτημα ο κ. Κοτζιάς στις 15 Οκτωβρίου, πρόσθεσε ο κ. Βούτσης.

«Ολοι οι αντιπρόεδροι της Βουλής είχαν γνώση και κατά συνέπεια όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων, καθώς εκτιμώ ότι τους ενημέρωσαν», τόνισε ακόμη ο πρόεδρος της Βουλής.

Οσο για τις πληροφορίες ότι ο κ. Κοτζιάς ετοιμάζει πρόταση νόμου για τα μυστικά κονδύλια των υπουργείων, ανέφερε: «Αν υπάρξει αντικείμενο, τη νομοθετική πρωτοβουλία θα την αναλάβει η κυβέρνηση» και επανέλαβε ότι από όσο γνωρίζει κανένα άλλο υπουργείο δεν έχει μυστικά κονδύλια.

Τέλος, ο κ. Βούτσης εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης ή της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. «Ισα ίσα, θα είναι πιο σταθερή από εδώ και πέρα», πρόσθεσε.


Πηγή: Iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x