Επικαιρότητα

Δεν φαντάζεστε τι δώρο γενεθλίων... πήρε η Μελάνια από τον Τραμπ

Η Μελάνια είχε γενέθλια και ο Τραμπ ρωτήθηκε τι δώρο της πήρε. Η απάντησή του ήταν εντελώς άκομψη, ωστόσο η Πρώτη Κυρία, λογικά δεν περίμενε τίποτα καλύτερο.

Η Μελάνια Τραμπ είχε γενέθλια χθες και συμπλήρωσε 48 χρόνια ζωής. Η πολύ εντυπωσιακή πρώτη κυρία της Αμερικής, έσβησε σαράντα οκτώ κεράκια, αν και φαίνεται πολύ μικρότερη από την πραγματική ηλικία της.

Γεννημένη στις 26 Απριλίου του 1970, η τρίτη σύζυγος του Τραμπ, έχει επιλέξει να βρίσκεται στη «σκιά» του Προέδρου, και να κλέβει την παράσταση μόνο με τις εκπληκτικές εμφανίσεις της.

Ως γνωστόν, επιλέγει με προσοχή τα ρούχα της τα οποία φέρουν την υπογραφή κυρίως Αμερικανών δημιουργών με ιδιαίτερη προτίμηση στους οίκους Ralph Lauren και Michael Kors. Ωστόσο,πολλά κομμάτια στη ντουλάπα της είναι του γαλλικού οίκου Dior και του ιταλικού Dolce & Gabbana

Με αφορμή, λοιπόν, τα γενέθλια της Μελάνια, ο πρόεδρος Τραμπ ρωτήθηκε τι δώρο της πήρε και εκείνος απάντησε... τίποτα.

Και δικαιολογήθηκε προσθέτοντας:

«Λοιπόν, καλύτερα να μην μπλέξω σε αυτό, γιατί μπορεί να μπω σε μπελάδες. Ίσως δεν ήξερα τι να της πάρω. Της έδωσα μια όμορφη κάρτα. Ξέρετε, είμαι πολύ απασχολημένος για βγαίνω έξω και να ψάχνω για δώρο», είπε.

Ο Τραμπ πρόσθεσε βέβαια ότι της πήρε λουλούδια και την επαίνεσε για τη χάρη της κατά τη διάρκεια της κρατικής επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου Εμμανουήλ Μακρόν και της συζύγου της.

Πηγή: Thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x