Επικαιρότητα

Δημήτρης Καμμένος: Η συμφωνία για το Σκοπιανό μπήκε στη «ζυγαριά» με το χρέος και τις συντάξεις

Αποκάλυψη για τα... ανταλλάγματα που αναφέρθηκε στην ΚΟ ότι θα υπάρξουν από τους δανειστές, αν προχωρήσει η συμφωνία με τα Σκόπια

«Ψηφίστε τη συμφωνία για το Σκοπιανό γιατί θα μας δώσουν ανταλλάγματα». Αυτό φαίνεται να υποστηρίχθηκε στην τελευταία κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, σύμφωνα με τον διαγραφέντα Δημήτρη Καμμένο. Όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος δήλωσε, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ ειπώθηκς ότι «η συμφωνία για το Σκοπιανό μπήκε στη ζυγαριά με το χρέος και τις συντάξεις».

Ο Δημήτρης Καμμένος, λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, καθώς στήριξε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, σε συνέντευξή του στον Σκάι, έκανε την αποκάλυψη για τα... ανταλλάγματα που αναφέρθηκε στην ΚΟ ότι θα υπάρξουν από τους δανειστές, αν προχωρήσει η συμφωνία με τα Σκόπια.

Ερωτώμενος ο Δημήτρης Καμμένος αν στην κοινοβουλευτική ομάδα ειπώθηκε «ελάτε να ψηφίσουμε για να μας δώσουν το χρέος» εκείνος απάντησε: «Το χρέος, δεν θα περάσουν οι συντάξεις (σ.σ. οι περικοπές), 30% στον ΕΝΦΙΑ, επιμήκυνση χρέους μέχρι το 2018. Το είπε ο Παπαχριστόπουλος που προφανώς μιλάει με Τσακαλώτο».

Στην ερώτηση αν το υποστήριξε και κάποιος άλλος εκτός από τον κ. Παπαχριστόπουλο, ο Δημήτρης Καμμένος απάντησε: «Εγινε εισήγηση, το υποστήριξε και ο πρόεδρος».




Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x