Επικαιρότητα

Διπλό έγκλημα στην Κύπρο: Με νέα νεκροψία αναζητούν την ακριβή ώρα θανάτου του ζεύγους

Ούτε και σήμερα κατέθεσε ο 15χρονος γιος τους ζευγαριού - Αύριο στη Λευκωσία η κηδεία τους.

Συνεχίζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας η δεύτερη νεκροψία του 60χρονου Γ. Χατζηγεωργίου και της 59χρονης συζύγου του Ντίνας Σεργίου, από την καθηγήτρια ιατροδικαστικής Χαρά Σπηλιοπούλου, η οποία κλήθηκε από την Αθήνα.

Στη δεύτερη νεκροψία μετέχει η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, που έκανε τη πρώτη νεκροτομή και ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, εκ μέρους της οικογένειας των θυμάτων.

Νωρίτερα έγινε αυτοψία για δεύτερη φορά στη σκηνή του εγκλήματος, από τους τρεις ιατροδικαστές, ενώ στο σπίτι που έγινε το έγκλημα μετέβη και ο αρχηγός με τον υπαρχηγό της Κυπριακής Αστυνομίας.

Τελικώς ούτε και σήμερα λήφθηκε κατάθεση από τον 15χρονο γιο των θυμάτων, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος.

Η λήψη κατάθεσης μετατίθεται για αύριο. Η καθυστέρηση στη διαλεύκανση του εγκλήματος έχει προκάλεσει πλήθος θεωριών, με φανταστικά σενάρια, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Το όργιο της παραπληροφόρησης μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε πολλές περιπτώσεις θίγει βάναυσα τη μνήμη των δύο θυμάτων και το 15χρονο παιδί.

Η κηδεία του ζευγαριού θα γίνει αύριο στη Λευκωσία.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x