Επικαιρότητα

Δράκος Κάβου: «Με βίασε και με απείλησε με μαχαίρι να κοιμηθώ δίπλα του»-Η μαρτυρία Bρετανίδας (vid)

Tις στιγμές φρίκης που έζησε στα χέρια του «Δράκου του Κάβου» περιγράφει στην Daily Mail 32χρονη Βρετανίδα.

Tις στιγμές φρίκης που έζησε στα χέρια του «Δράκου του Κάβου» περιγράφει στην Daily Mail 32χρονη Βρετανίδα.

Ο 47χρονος συνελήφθη μετά από μεγάλη επιχείρηση στην περιοχή της Λευκίμμης τον οποίο έψαχναν οι αρχές για την απαγωγή και το βιασμό μιας 34χρονης.

Ο Δράκος ζούσε για δύο και πλέον εβδομάδες σε δύσβατες και δασώδεις περιοχές στο νότο της Κέρκυρας, έως ότου τον αναγνώριζαν λουόμενοι το μεσημέρι της Κυριακής όταν πήγε να κάνει μπάνιο στην παραλία του Αγίου Γόρδιου Λευκίμμης.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, έπεσε από γκρεμό πάνω από τη θάλασσα ύψους 200 περίπου μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά με πολλαπλά κατάγματα και εκδορές. Τον απεγκλώβισαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής  και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ο Δράκος του Κάβου, είχε καταδικαστεί το 2012 για 6 βιασμούς σε κάθειρξη 53 ετών, ωστόσο κατάφερε να αποφυλακιστεί κάνοντας χρήση των διατάξεων του λεγόμενου νόμου Παρασκευόπουλου.

Στο περιθώριο της αποφυλάκισης του, η 32χρονη Κέιλ Μόργκαν, αεροσυνοδός των βρετανικών αερογραμμών, θύμα του, αποφάσισε, λίγους μήνες νωρίτερα, να μιλήσει δημόσια για τον εφιάλτη του βιασμού, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη και να στείλει ένα μήνυμα αποδοκιμασίας στις ελληνικές αρχές, για την εν λόγω απόφαση.

«Θέλω να ξέρω γιατί τον αφήνουν ελεύθερο. Δεν πιστεύω πως μετανόησε. Ένα τέτοιο άτομο δεν μπορεί να αλλάξει. Τρέμω στην ιδέα ότι θα κάνει και σε άλλες γυναίκες αυτά που μου έκανε» είχε πει η 32χρονη από το Λίνκολνσαϊρ στην βρετανική τηλεόραση.

«Όταν έμαθα ότι είναι ελεύθερος, σοκαρίστηκα. Έβαλα τα κλάματα και ανακατεύτηκα. Αηδίασα…» περιγράδει η 32χρονη.



Η Μόργκαν βιάστηκε από τον Δράκο του Κάβου το 2010, ευρισκόμενη στο νησί της Κέρκυρας προκειμένου να εργαστεί.

Ο Δράκος του Κάβου της επιτέθηκε κατά την διάρκεια απογευματινής της βόλτας στην παραλία. Ο 47χρονος την χτύπησε και την έσυρε, όπως περιγράφει, από τα μαλλιά σε παρακείμενο δάσος όπου και την βίασε πέντε φορές υπό την απειλή μαχαιριού.

Η 32χρονη, που μάλιστα αναφέρει πως δικαστής της υπόθεσης της συμβούλεψε να «αφήσει πίσω το περιστατικό» και να απολαύσει τη ζωή της από εκεί κι έπειτα περιγράφει τον τρόμο που της είχαν προκαλέσει τα τατουάζ του Δράκου.

«Μόλις είδα τα τατουάζ του ήξερα τι θα μου συμβεί» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις περιγραφές της, ο 47χρονος έπειτα από τους βιασμούς, απειλώντας και πάλι με μαχαίρι την κοπέλα, θέλησε να ξαπλώσουν για ύπνο μαζί. Ώρες μετά, της έδωσε 10 ευρώ και την συμβούλεψε να πάει σε νοσοκομείο. Τότε η κοπέλα κατάφερε να διαφύγει.

Η αεροσυνοδός, προσθέτει πως ήδη πριν πέσει η ίδια θύμα βιασμού, είχε υπόψη της περιπτώσεις γυναικών στο νησί που είχαν βιαστεί από αυτόν.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x