Επικαιρότητα

Δύο γυναίκες άφησαν τον γαμπρό στο Βαchelor και έφυγαν μαζί

Επιτέλους μια πραγματική ιστορία αγάπης στο Bachelor!

Επιτέλους μια πραγματική ιστορία αγάπης στο Bachelor!

Το Bachelor είναι ένα ριάλιτι που παίζεται σε διάφορες χώρες του κόσμου. Συμμετέχουν κορίτσια που διεκδικούν την καρδιά του «καλού γαμπρού» και εκείνος επιλέγει την εκλεκτή του σε μια τελετή «του ρόδου», όταν δίνει ένα τριαντάφυλλο στην καλύτερη.

Το φετινό Βachelor: Vietnam είχε μια έκπληξη: Η διαγωνιζόμενη Μιν Θου κατά την τελετή του ρόδου άφησε το ριάλιτι αποκαλύπτοντας με δάκρυα ότι βρήκε την αγάπη στο σόου, αλλά δεν ήταν ο γαμπρός, ήταν η διαγωνιζόμενη Τρουκ Νου.


Πήγε προς το μέρος της και της ζήτησε να την ακολουθήσει: «Έλα μαζί μου» της είπε.

Το πράγμα περιπλάκη περισσότερο όταν ο «Εργένης» Νγκουεν Κοκ Τρουνγκ έδωσε το τριαντάφυλλο στο αντικείμενο του πόθου της Μιν Θου. Και μάντεψε, εκείνη δεν το δέχτηκε, καθώς τα αισθήματα με την Μιν ήταν αμοιβαία.

Η δραματική στιγμή στο ριάλιτι:



Παρόλο που μετά άλλαξε γνώμη και έμεινε λίγο ακόμη στο ριάλιτι, τελικά τα δύο κορίτσια είναι σήμερα μαζί και ευνουχισμένες στη σχέση τους.

Οι παραγωγοί του ριάλιτι είπαν απλώς: «Εμείς εκπληρώσαμε την υπόσχεσή μας στο τηλεοπτικό κοινό ότι δύο άνθρωποι θα έβρισκαν την αγάπη».


Οι πρώην διαγωνιζόμενες στο Bachelor Μιν Θου και Τρουκ Νου χέρι-χέρι μετά το ριάλιτι. Φωτογραφία: Facebook

Το τηλεοπτικό κοινό από την άλλη έμεινε άφωνο. Το Βιετνάμ παραμένει μια αρκετά συντηρητική χώρα. Παρόλο που το 2015 έγινε άρση της απαγόρευσης του γάμου μεταξύ ατόμων του ίδου φύλου, συμβαίνουν ακόμη περιστατικά ομοφοβικού μίσους.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει στο Bachelor. To 2016, στο Bachelor της Αυστραλίας, οι διαγωνιζόμενες Μέγκαν Μαρξ και Τίφανι Σκάνλον ερωτεύτηκαν μεταξύ τους. Την επόμενη χρονιά η χώρα ψήφισε την ισότητα του γάμου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Babe, I'm busy listening to music ??let me alone ????@southboundfestival #cantgetenough #gfproblems

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Marx (@megan.leto.marx) στις



Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x