Επικαιρότητα

Δώδεκα χρόνια αναζητούσαν έναν φυγόποινο απατεώνα

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου για πλαστογραφία και απάτη που είχε διαπράξει στη Ρόδο το 2006, το 2007 και το 2008

Μέσα στα... πόδια των αστυνομικών κυκλοφορούσε επί δώδεκα ολόκληρα χρόνια ένας 50χρονος Έλληνας φυγόποινος, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν παρά μόλις το πρωί της Δευτέρας, όταν τον βρήκαν άνδρες της Ασφαλείας στην πόλη της Ρόδου και του έβαλαν χειροπέδες!

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου για πλαστογραφία και απάτη που είχε διαπράξει στη Ρόδο το 2006, το 2007 και το 2008 και του είχε επιβληθεί συνολική ποινή κάθειρξης εννέα ετών! Ο 50χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

*** Στην φυλακή οδηγήθηκε με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηπείρου και ένας 47χρονος Έλληνας που συνελήφθη στην Άρτα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., όταν διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των στοιχείων του ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για φοροδιαφυγή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών.

*** Στην Κέρκυρα, αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 30χρονο αλλοδαπό, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις αρχές της Ισπανίας για διακίνηση ναρκωτικών. Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Κέρκυρας, που ξεκίνησε την διαδικασία για την έκδοσή του στην χώρα που τον αναζητά.


Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x