Επικαιρότητα

Έφοδος της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο υπουργείο Εργασίας

Έφοδο στο υπουργείο Εργασίας έκαναν λίγο νωρίτερα μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, διαμαρτυρόμενα για τον θάνατο συναδέλφων τους εν ώρα εργασίας.

Έφοδο στο υπουργείο Εργασίας έκαναν λίγο νωρίτερα μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, διαμαρτυρόμενα για τον θάνατο συναδέλφων τους εν ώρα εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα 19/11 η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, αποφάσισε τα απορριμματοφόρα των Δήμων ανά την Ελλάδα, να παραμένουν ακινητοποιημένα στα γκαράζ καθαριότητας με αφορμή τους θανάτους δύο υπαλλήλων καθαριότητας, το τελευταίο διάστημα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά με ανάρτηση του στο facebook ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Νίκος Τράκας, αυτό γίνεται «ως ένδειξη πένθους, αγανάκτησης, έντονης διαμαρτυρίας, αλλά και προειδοποίησης όλων των υπεύθυνων ότι το παραμύθι της δήθεν προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους εργασίας, έλαβε τέλος.

Κυβέρνηση και Δήμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους τώρα. Ο «δολοφόνοι» πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να μπουν στη φυλακή», υπογραμμίζει. «Όχι άλλο αίμα από εργαζόμενους στη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όχι στα μεροκάματα του τρόμου, του πόνου, της ανασφάλειας και του φόβου». Ανέφερε χαρακτηριστικά





Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x