Επικαιρότητα

Εκρυβαν στο ρεζερβουάρ 35 πλαστικές συσκευασίες με ναρκωτικά

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς

Τριάντα πέντε πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους τριάντα ένα (31) κιλών και εννιακοσίων σαράντα τεσσάρων (944) γραμμαρίων, έκρυβαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στο ρεζερβουάρ των καυσίμων υγραερίων και στη θύρα του χώρου αποσκευών, 43χρονος και 37χρονη, υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Όπως ανακοινώθηκε, η σύλληψη του 43χρονου και της 37χρονης έγινε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς.

Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος με συνοδηγό την 37χρονη.

Στη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκαν οι ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες και κατασχέθηκαν 31 κιλά και 944 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ποσό 2.900 ευρώ και 20.000 λεκ, 3 κινητά τηλέφωνα, 2 κάρτες SIM και το όχημα.

Το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Πηγή: Thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x