Επικαιρότητα

Έλτον Τζον: Όλη του η ζωή σε 2 λεπτά χάριν χριστουγεννιάτικης διαφήμισης (video)

O Έλτον Τζον, πρόσωπο-κλειδί διαφημιστικής καμπάνιας, υποδύεται τον… εαυτό του σε μια εξαιρετικά καλοδουλεμένη διαφήμιση βρετανικού πολυκαταστήματος.

Μόλις 2 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα χρειάστηκαν οι δημιουργοί της νέας χριστουγεννιάτικης διαφήμισης των βρετανικών πολυκαταστημάτων John Lewis για να καταγράψουν την ιστορία μιας ζωής γεμάτη συγκινήσεις, επιτυχίες, δόξα και έντονες στιγμές , όπως ακριβώς είναι η ζωή του μουσικού θρύλου Έλτον Τζον.

Ειδικότερα, ο Έλτον Τζον, πρόσωπο-κλειδί της φετινής διαφημιστικής καμπάνιας, υποδύεται τον… εαυτό του σε μια εξαιρετικά καλοδουλεμένη διαφήμιση ,που παραπέμπει μάλλον περισσότερο σε ταινία μικρού μήκος, η οποία φέρει τον τίτλο «Τhe Boy and the Piano» ( Το αγόρι και το πιάνο).

Με κεντρικό μήνυμα το «κάποια δώρα είναι παραπάνω από δώρα» το μικρό αυτό φιλμ-διαφήμιση ξεκινά από το σήμερα, με τον διάσημο συνθέτη να παρουσιάζεται καθισμένος σε ένα πιάνο, για να καταλήξει στα παιδικά χρόνια του και συγκεκριμένα στο βίωμα που όσο τίποτα άλλον τον καθόρισε στην μετέπειτα ζωή του, όταν κάποια Χριστούγεννα, ως παιδάκι, έλαβε δώρο ένα πιάνο.

Ο μικρός Έλτον παρουσιάζεται στο σαλόνι του σπιτιού του να ανακαλύπτει το πιάνο που του δώρισε ,για τα Χριστούγεννα ,η γιαγιά του, σκίζοντας το χαρτί δώρου στο οποίο και ήταν τυλιγμένο.

Πριν φτάσει ωστόσο σε αυτό το σημείο, η διαφήμιση έχει ήδη παραθέσει σημαντικές στιγμές από την καλλιτεχνική πορεία του μουσικού θρύλου παρουσιάζοντας πχ να φορά το χαρακτηριστικό κοστούμι με την Αμερικανική σημαία ή την εμβληματική ροζ περούκα του.

Η διαφήμιση προβλήθηκε για πρώτη φορά σήμερα και ήδη αποτελεί κυρίαρχο θέμα ενδιαφέροντος για εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τον ίδιο τον Έλτον Τζον, χρειάστηκαν τουλάχιστον 3 ακόμη ηθοποιοί για να ενσαρκώσουν τον συνθέτη σε διάφορες περιόδους της ζωής του, σε νεότερη ή παιδική ηλικία.

Πρόκειται για τους Simon Burbage, Oliver Marshall και Brandon Stein.

Τα γυρίσματα του διαφημιστικού διήρκεσαν 4 μέρες με τον μουσικό θρύλο να έχει, όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα, αμειφθεί με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων, για την συμμετοχή του στο εγχείρημα.



Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x