Επικαιρότητα

«Έμφραγμα» στους δρόμους της Αθήνας

Σοβαρά προβλήματα στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας. Δεν ισχύει σήμερα ο δακτύλιος στο κέντρο, ανοιχτές για τους οδηγούς και οι λεωφορειο - λωρίδες.

Για γερά νεύρα η οδήγηση στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου της Αττικής, λόγω της 24ωρης απεργίας σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Οι πολίτες επιστράτευσαν τα ΙΧ τους για να κινηθούν με αποτέλεσμα να είναι από νωρίς το πρωί αυξημένη η κίνηση σε όλες τις οδικές αρτηρίες.

Τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται και στα δυο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού, στον άξονα Κηφισίας, Βασιλίσσης Σοφίας, Αλεξάνδρας, Βασιλέως Κωνσταντίνου, στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας και στο λιμάνι του Πειραιά.


Δείτε live την κίνηση μέσω google maps πατώντας εδώ.

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες, δεν ισχύει σήμερα ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας και οι οδηγοί μπορούν αν χρησιμοποιούν τις λεωφορειο - λωρίδες.

Οι απεργίες στα Μέσα Μεταφοράς

«Χειρόφρενο» τραβούν σήμερα οι εργαζόμενοι σε μετρό, τραμ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, λεωφορεία και τρόλεϊ.

Νωρίς το πρωί έγινε γνωστό ότι δεν θα κυκλοφορήσουν ούτε οι αμαξοστοιχίες των τρένων και του Προαστιακού. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, ο ο Φίλιππος Τσαλίδης Διευθύνων Σύμβουλος ΤΡΑΙΝΟΣΕ απέδωσε το αλαλούμ σε αιφνιδιαστική κατάληψη που βρίσκεται σε εξέλιξη στο σιδηροδρομικό σταθμό του Ρέντη από προσωπικό του ΟΣΕ.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x