Επικαιρότητα

Επιδειξίας με μαχαίρι αναστατώνει αθλητές στο Βόλο

Μόλις πέφτει το σκοτάδι, ο άγνωστος μεσήλικας που φοράει ένα καφέ παλτό και μπλε φόρμα, κυκλοφορεί στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου βγάζοντας στη… φόρα τα γεννητικά του όργανα

Σοκ στους άνδρες και τις γυναίκες που γυμνάζονται στα γήπεδα και το κλειστό γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου «Άσυλο» στην συνοικία Χιλιαδού στον Βόλο, έχει προκαλέσει η συχνή εμφάνιση ενός επιδειξία που κυκλοφορεί οπλισμένος με μαχαίρι!

Την τελευταία εβδομάδα, μόλις πέφτει το σκοτάδι, ο άγνωστος μεσήλικας που φοράει ένα καφέ παλτό και μπλε φόρμα, κυκλοφορεί στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου βγάζοντας στη… φόρα τα γεννητικά του όργανα, ενώ ταυτόχρονα κραδαίνει απειλητικά το αιχμηρό αντικείμενο αποτρέποντας όποιον επιχειρεί να τον εμποδίσει!

Οι αθλητές έχουν καλέσει επανειλημμένα την Αστυνομία, όταν όμως φτάνουν τα περιπολικά ο σάτυρος έχει προλάβει να γίνει καπνός, σύμφωνα με το TheNewspaper.gr. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς να αποκλείεται να πρόκειται για τον ίδιο που έχει αναστατώσει με τις… επιδείξεις του και άλλες γειτονιές στο Βόλο!

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x