Επικαιρότητα

Ερείπιο το νοσοκομείο του Κιλκίς - Πέφτουν σοβάδες από τα ταβάνια (pics)

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς, κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Την Κυριακή το απόγευμα, στις 18:45, όπως καταγγέλλουν, έπεσε σοβάς από την οροφή στην είσοδο της Α’ Πτέρυγας. Μάλιστα, στην ανακοίνωσή τους, τόνισαν πως και τον περασμένο Ιανουάριο έπεσαν σοβάδες δίπλα σε ασθενή μάλιστα, ενώ το 2018 από παρόμοιο περιστατικό, είχε τραυματιστεί ασκούμενη βοηθός γιατρών.



Πτώση σοβάδων παρουσιάζεται και στα μπαλκόνια του ισογείου, αλλά και στην β’ πτέρυγα, με τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο να φοβούνται μη τυχόν υπάρξουν τραυματισμοί. Το κτίριο, όπως καταγγέλλουν, εγκυμονεί κινδύνους και ζητούν να γίνουν άμεσα έργα αποκατάστασης, κάτι που από το 2016 έχει ζητηθεί, αλλά δεν έχει γίνει.



Σοβαρές καταγγελίες από τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Κιλκίς

«Το Νοσοκομείο Κιλκίς για το σύνολο των κτιριακών του εγκαταστάσεων ΔΕΝ διαθέτει πιστοποιητικό ενεργητικής πυροπροστασίας το οποίο έχει λήξει πριν χρόνια. Οι ανελκυστήρες ατόμων δεν διαθέτουν πιστοποίηση, στην ηλεκτρική εγκατάσταση, μεγάλα τμήματα δεν καλύπτονται από αντι-ηλεκτροπληξιακούς διακόπτες και δεν υπάρχει Ιατρός εργασίας.



Η υπέργεια δεξαμενή υγρού οξυγόνου της κεντρικής παροχής του νοσοκομείου βρίσκεται εκτεθειμένη στα καιρικά φαινόμενα, αλλά και σε άλλους κίνδυνους (φωτιά, πρόσκρουση οχήματος, δολιοφθορά) και απέχει μόλις δύο μέτρα από το κτήριο των Τ.Ε.Π.



Με αφορμή τα ανωτέρω αναφερόμενα και συνεκτιμώντας τις επανειλημμένες σεισμικές δονήσεις την τελευταία διετία και με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια των ασθενών των συνοδών και των εργαζομένων, σας παρακαλούμε όπως αναδείξετε τα προβλήματά μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.



Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x