Επικαιρότητα

Φρίκη στην Ινδία: Συνελήφθησαν 18 άτομα για αλλεπάλληλους βιασμούς με θύμα 12χρονη

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, βίαζαν συστηματικά μια 12χρονη σε διάστημα 12 μηνών – Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το θύμα μίλησε στη μεγαλύτερη αδερφή του

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δράση 18 ατόμων, που βίαζαν συστηματικά μια 12χρονη στην πόλη Τσενάι στην Ινδία.

Οι συλληφθέντες εμφανίστηκαν ενώπιον δικαστηρίου, που θα κληθούν να απολογηθούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους που κράτησαν επτά μήνες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ανάμεσα στους κατηγορούμενους συγκαταλέγονται φρουροί ασφαλείας, συντηρητές ανελκυστήρων και υδραυλικοί που εργάζονταν σε ένα συγκρότημα κατοικιών, όπου διέμενε η έφηβη.

Τη νάρκωναν και την οδηγούσαν σε άδεια διαμερίσματα

Οι κατηγορούμενοι φέρονται ότι νάρκωναν τη 12χρονη. Στη συνέχεια την οδηγούσαν σε άδεια διαμερίσματα του συγκροτήματος και τη βίαζαν. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι δράστες την απειλούσαν με μαχαίρια και της έλεγαν ότι εάν μιλούσε, θα δημοσιοποιούσαν βίντεο με τις επιθέσεις.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το Σάββατο, όταν το κοριτσάκι μίλησε στη μεγαλύτερή του αδερφή, που την επισκέφθηκε από το Νέο Δελχί. Η οικογένεια προχώρησε σε καταγγελία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Times of India.

Τη Δευτέρα, η αστυνομία συνέλαβε τους άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται για βιασμό, απόπειρα ανθρωποκτονίας και εκφοβισμό.

Η τηλεόραση έδειξε πλάνα με δικηγόρους να επιτίθενται σε υπόπτους στις σκάλες του ανώτατου δικαστηρίου, την ώρα της προσαγωγής.

Πάνω από 100 υποθέσεις βιασμών καθημερινά στην Ινδία

Πάντως, το ζήτημα των βιασμών έχει αποκτήσει δραματικές διαστάσεις στην Ινδία. Καθημερινά καταγγέλλονται πάνω από 100 υποθέσεις, σύμφωνα με την εθνική υπηρεσία καταγραφής της εγκληματικότητας. Περίπου έξι από τα θύματα αυτά ήταν μικρότερα από 12 ετών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x