Επικαιρότητα

Γιατρός καταγγέλλει ότι νοσηλεύτρια ανέβασε σχόλιο κατά του Πολάκη και την απέλυσαν!

«Το πρωί έκανε το λάθος να κοινοποιήσει ανάρτηση κατά του Πολάκη και το μεσημέρι απολύθηκε για το λάθος της αυτό, όπως της εξήγησαν με περίσσιο θράσος»...

Μια απίστευτη καταγγελία κάνει γιατρός καρδιολόγος, που εργάζεται σε ιδιωτική κλινική του Πειραιά και είναι πρόεδρος της νομαρχιακής της ΝΔ στη Β' Πειραιά. Επωνύμως, μέσω του λογαριασμού του στο facebook, ο καρδιολόγος Μιχάλης Λιβανός καταγγέλει πως «επιχείρηση» απέλυσε νοσηλεύτρια γιατί ανέβασε στο προφίλ της ένα σχόλιο εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Όπως γράφει ο κύριος Λιβανός στο facebook, η νοσηλεύτρια κοινοποίησε δική του ανάρτηση, όπου έγραφε σχολιάζοντας την επίθεση Πολάκη στον Κυμπουρόπουλο: «Χαιρετίζω τους φιλους μου αριστερούς και "προοδευτικούς" χανιώτες που επέλεξαν και έστειλαν έναν απαίδευτο φασιστάκο να τους εκπροσωπεί στο κοινοβούλιο. Για το άλλο το παλικαράκι που τον έκανε υπουργό και τον κρατάει ακόμη είναι της ίδιας συνομοταξίας οπότε τα σχόλια περιττά».



Η νοσηλεύτρια, που όπως λέει ο ίδιος ο κύριος Λιβανός είναι μακρινή συγγενής του και φίλη του, κοινοποίησε στο δικό της προφίλ την ανάρτηση αυτή το πρωί και μέχρι το μεσημέρι... είχε απολυθεί!

«Μια φίλη και μακρινή συγγενής μου έκανε σήμερα το πρωί το λάθος να κοινοποιήσει την ανάρτηση μου για τον αξιότιμο υπουργό μας. Το μεσημέρι απολύθηκε για το λάθος της αυτό, όπως της εξήγησαν με περίσσιο θράσος. Κάποιοι θα ζητήσουν συγνώμη από τη δημοκρατία σε αυτό τον τόπο, γιατί κάναμε πολύ υπομονή μαζί τους και δεν τους άξιζε ούτε η υπομονή ούτε η ευγένεια» γράφει ο γιατρός σε νέα του ανάρτηση, προσθέτοντας: «ΥΓ: Δε θα κοινοποιήσω τα στοιχεία της επιχείρησης από σεβασμό στους λοιπούς εργαζομένους της».



Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x