Επικαιρότητα

Γύθειο: 21χρονη «μύησε» ανήλικο σε διαρρήξεις και κλοπές

Η νεαρή γυναίκα έκλεψε εμπορεύματα από ένα περίπτερο της πόλης και στην συνέχεια ένα μοτοποδήλατο μαζί με τον 16χρονο «μαθητή» της

Πικρό τέλος είχε το ταξίδι στον κόσμο της παρανομίας που κράτησε κάτι λιγότερο από δυο 24ωρα για ένα ανήλικο αγόρι, υπό τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις μιας... έμπειρης 21χρονης φίλης του! Οι δυο τους επιδόθηκαν σε κλοπές και διαρρήξεις στο Γύθειο, από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης ως το μεσημέρι του Σαββάτου που συνελήφθησαν.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, η 21χρονη έκλεψε εμπορεύματα από ένα περίπτερο της πόλης και στην συνέχεια ένα μοτοποδήλατο μαζί με τον 16χρονο «μαθητή» της. Πάλι μαζί, διέρρηξαν το βράδυ της Παρασκευής το σπίτι μιας γυναίκας και έκλεψαν χρήματα και έναν υπολογιστή. Όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και οι δύο νεαροί Έλληνες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου κατηγορούμενοι για κλοπές, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνονται και οι γονείς του 16χρονου που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

*** Το ίδιο συνέβη και με την 33χρονη μητέρα ενός 13χρονου τσιγγάνου, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Ευρώτα, ως δράστης της κλοπής που είχε γίνει το περασμένο Σάββατο από ένα κατάστημα στην περιοχή Βλαχιώτη. Και αυτή κατηγορείται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου, ενώ ο μικρός αφέθηκε ελεύθερος λόγω της μικρής του ηλικίας, αν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x