Επικαιρότητα

Η 92χρονη βασίλισσα Ελισάβετ πήγε για ιππασία την ημέρα που γέννησε η Κέιτ Μίντλετον!

Η μακροβιότερη μονάρχης στον κόσμο δεν είχε την δυνατότητα να δει το έκτο της δισέγγονο την ημέρα που ήρθε στον κόσμο καθώς βρισκόταν στο κάστρο του Ουίνδσορ και έκανε ιππασία

Αν και έγινε 92 ετών το Σάββατο φαίνεται πως τίποτα δεν την εμποδίζει να επιδίδεται στο αγαπημένο της άθλημα, την ιππασία, ακόμα και την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το έκτο της δισέγγονο. Η βασίλισσα Ελισάβετ την Δευτέρα το πρωί, όταν ολόκληρη η Βρετανία περίμενε με αγωνία την είδηση της γέννησης του τρίτου παιδιού του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, καβάλησε το αγαπημένο της μαύρο πόνι, την Καρλτονλίμα Έμμα και έκανε ιππασία έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ.

Φορώντας μπεζ αδιάβροχο και ένα μαντίλι στο κεφάλι η «αειθαλής» βασίλισσα απόλαυσε το σπορ που κάνει από όταν ήταν 4 ετών έχοντας, όπως πάντα στο πλευρό της τον Τέρι Πέντρι, επικεφαλής του προσωπικού της στο κάστρο. Πάντως, η μονάρχης περίμενε να ενημερωθεί για τον τοκετό της Κέιτ και μόλις το βασιλικό μωρό ήρθε στον κόσμο στις 11:00 το πρωί (τοπική ώρα) το παλάτι του Κένσιγκτον ανακοίνωσε πως: «Η βασίλισσα, ο δούκας του Εδιμβούργου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, η δούκισσα της Κορνουάλης, ο Χάρι και τα μέλη και των δύο οικογενειών έχουν ενημερωθεί και είναι ενθουσιασμένοι με την είδηση».

Το νέο βασιλικό μωρό είναι πέμπτο στην διαδοχή του θρόνου και θα φέρει τον τίτλο «πρίγκιπας του Κέιμπριτζ». Αμέσως, μετά την είδηση της γέννησης του τρίτου παιδιού του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ πολιτικοί και celebrities έστειλαν τις ευχές τους μέσω των social media. Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι έγραψε: «Τα θερμότερα συγχαρητήρια στον Δούκα και την Δούκισσα του Κέιμπριτζ για τη γέννηση του γιου τους. Τους εύχομαι την μεγαλύτερη ευτυχία στο μέλλον».

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν έγραψε στο Twitter: «Εκ μέρους όλων των Λονδρέζων, θέλω να στείλω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Δούκα και την Δούκισσα του Κέιμπριτζ για την γέννηση του γιου τους».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x