Επικαιρότητα

Η κατάθεση της 14χρονης πριν αυτοκτονήσει: «Τον εμπιστεύτηκα»

«Ένοιωσα ότι δέθηκα μαζί του τον εμπιστεύτηκα και με εμπιστεύτηκε» είχε καταθέσει η 14χρονη την οποία αποπλάνησε ο 43χρονος

Η κατάθεση της 14χρονης Αμαλίας, στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων πριν αυτοκτονήσει συμπεριλαμβάνεται στην ανατριχιαστική δικογραφία της υπόθεσης. Μια κατάθεση που έχει δοθεί λίγες ώρες πριν το ανήλικο κορίτσι πάρει την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του, αποδίδοντας ανύπαρκτες ευθύνες στον εαυτό της, για την φυλάκιση του ανθρώπου που νόμιζε ότι ήταν ο άγουρος έρωτάς της.

«Ένοιωσα ότι δέθηκα μαζί του τον εμπιστεύτηκα και με εμπιστεύτηκε» είχε καταθέσει η 14χρονη.

Ο 43χρονος από την άλλη, σοκάρει με τις λεπτομέρειες των πράξεων και κινήσεών του, όπως τις περιγράφει στην απολογία του. Σημειώνεται πως ένα τρίτο ανήλικο κορίτσι, φαίνεται να έχει πέσει θύμα του, χρονικά μάλιστα, ανάμεσα στα άλλα δύο, κάτι που εξετάζει ο αρμόδιος ανακριτής. Ο 43χρονος αναφέρει την δική του εκδοχή για την «πρώτη φορά», για τις «πικάντικες συνομιλίες ερωτικού περιεχομένου, όπως κάνουν τα ζευγάρια», υποστηρίζει ότι πήγε σε… ψυχολόγο για την «σχέση» του χωρίς να της πει ότι αυτή ήταν με ανήλικη, και ισχυρίζεται ότι τα αντισυλληπτικά χάπια τα είχε πάρει για την γυναίκα του και δεν «θυμόταν αν τα είχε δώσει σε κάποιο από τα κορίτσια», ενώ στον επίλογο της απολογίας του είπε: «Σκέφτομαι την οικογένειά μου, το παιδάκι μου»...


«Το επεισόδιο στο ψιλικατζίδικο»
Στην 17η ερώτηση, του πραγματογνώμονα-ψυχολόγου της Ελληνικής Αστυνομίας, η άτυχη Αμαλία αποφάσισε να αποκαλύψει όσα φρικιαστικά, αλλά εικονικά τέλεια για εκείνη, συνέβαιναν στη ζωή της τους τελευταίους τρεις μήνες. Στις πρώτες ερωτήσεις μιλούσε σε… τρίτο πρόσωπο και κυρίως για την Άννα, 17 χρόνων σήμερα, το πρώτο κορίτσι που είχε πέσει στα δίχτυα του 43χρονου ψιλικατζή, το οποίο γνώριζε, όπως και την κόρη του δράστη. Στις πρώτες ερωτήσεις ο ψυχολόγος επιχειρούσε να διαπιστώσει τους λόγους παρουσίας της στο ψιλικατζίδικο του Μοσχάτου, το βράδυ της 21ης Μαΐου 2019, που την εντόπισε ο πατριός της στο εσωτερικό του.

«… το απόγευμα είχα κανονίσει να πάω στην πλατεία Δημαρχείου στο Μοσχάτο να βρω κάτι φίλους μου. Πριν πάω, πέρασα από το ψιλικατζίδικο του Δημήτρη που είναι δίπλα στο φροντιστήριό μου, για να πάρω ένα HELL. Έκατσα περίπου ένα τέταρτο με τον Δημήτρη και μιλούσαμε για την κόρη του τη Φωτεινή που είναι ένα χρόνο πιο μεγάλη από εμένα και κάνουμε παρέα. Μετά από λίγο πήγα να φύγω. Έξω από το ψιλικατζίδικο ήταν ο πατριός μου. Ήρθε και άρχισε να φωνάζει. Νόμιζε ότι κάτι μου είχε κάνει ο Δημήτρης» είπε η 14χρονη Αμαλία.

Στη συνέχεια περιέγραψε τι έκανε εκείνο το απόγευμα μέχρι τον εντοπισμό από τον πατριό της: «Έλεγε ότι θα φωνάξει την αστυνομία. Εγώ πανικοβλήθηκα και έφυγα, πήρα το τραμ και έφτασα μέχρι την θάλασσα, στον Άγιο Κοσμά. Μετά πήρα τηλέφωνο το Αστυνομικό Τμήμα του Μοσχάτου και μου είπαν ότι βρίσκονταν εκεί ο πατριός μου, ο αδερφός μου και ο Δημήτρης. Έτσι, γύρισα πίσω, πήγα στο τμήμα και μετά μας πήραν και μας έφεραν εδώ».

Η γνωριμία

Το 14χρονο κορίτσι όταν ρωτήθηκε για το πώς γνώρισε τον δράστη, απάντησε πως τον γνώρισε τους τελευταίους τρεις μήνες μέσω της κόρης του με την οποία έκανε παρέα και απλά του έλεγε ένα «γεια». Η Αμαλία ήξερε όμως και… λεπτομέρειες, όπως ότι ο ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου ζητούσε περισσότερα χρήματα ενοίκιο και ο 43χρονος πούλαγε το εμπόρευμα που είχε απομείνει και θα το έκλεινε.

Σε ερώτηση του ψυχολόγου για τους λόγους που ο πατριός της νευρίασε που την είδε εκεί, η Αμαλία είχε απαντήσει: «Νομίζει ότι ο Δημήτρης με έχει πειράξει σωματικά. Είχε γίνει και πιο παλιά κάτι με κάποια Άννα και τον Δημήτρη. Δεν ξέρω την ηλικία της, ήταν όμως μικρή και είχαν σχέση δύο με τρία χρόνια». Αυτή την λεπτομέρεια την ήξερε όπως υποστήριξε από το σχολείο καθώς γνώριζε την συγκεκριμένη κοπέλα, που και αυτή ήταν φίλη με την κόρη του 43χρονου, και μάλιστα γνώριζε ότι «πήγαιναν σοβαρά».

«Δεν ήμουν απόλυτα ειλικρινής μαζί σας»

Ο ψυχολόγος κατάλαβε ότι η Αμαλία έκρυβε πράγματα, την ρώτησε αν είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις, το κορίτσι απάντησε αρνητικά, και στην επόμενη ερώτηση αν θέλει να πει κάτι άλλο, το 14χρονο κορίτσι είπε ότι δεν ήταν ειλικρινής μαζί τους και πως με τον 43χρονο είχαν σχέση τρεις περίπου μήνες.

Αργότερα περιέγραψε την πρώτη προσέγγιση: «Πρώτη φορά που μιλήσαμε ήταν ένα Σάββατο στις αρχές του Φεβρουαρίου του 2019. Είχα πάει στο ψιλικατζίδικο να πάρω μια μπύρα και με είδε ότι ήμουν δακρυσμένη. Είχε γίνει κάτι στο σπίτι και δεν ήμουν καλά. Με ρώτησε ‘ποιος σε πλήγωσε;’ Έκατσα δίπλα του, του εξήγησα τι είχε γίνει και συζητήσαμε αρκετή ώρα. Από τότε, αρχίσαμε να μιλάμε στο messenger. Αρχικά μιλούσαμε τέρμα φιλικά».

Αργότερα ξεκίνησαν τις βόλτες με το αυτοκίνητο όπου στις 13 Φεβρουαρίου 2019 άρχισαν τα «φιλιά» και τον Απρίλιο, συνέβη αυτό, που ουσιαστικά αποτέλεσε και την αρχή, που οδήγησε στην τραγωδία και την άδικη απώλεια μιας ανήλικης κοπέλας. Από εκεί και πέρα αυτές οι ανατριχιαστικές επαφές ήταν επαναλαμβανόμενες στο αυτοκίνητο, στο ψιλικατζίδικο και τα ξενοδοχεία, όπως ανέφερε η 14χρονη, χωρίς να κατανοεί ότι ήταν θύμα μιας αρρωστημένης αποπλάνησης.

Στον επίλογο της κατάθεσής της έδωσε 13 σελίδες από μία διαδικτυακή τους συνομιλία, και τελείωσε λέγοντας: «Νιώθω καλύτερα τώρα που τα είπα».

«… στο αυτοκίνητό μου, κάπου στην παραλία»

Ο δράστης στην απολογία του, παρότι αρχικά φαίνεται να μην έχει επίγνωση των ανατριχιαστικών πράξεών του, αργότερα επιχειρεί να τις δικαιολογήσει και να ζητά την… επιείκεια. Περιγράφει πως γνώρισε την 14χρονη, και αργότερα πέρασε στην αηδία: «Κάπου τον Απρίλιο του 2019 κάναμε για πρώτη φορά έρωτα, στο αυτοκίνητό μου, κάπου στην παραλία. Μέσα στο αυτοκίνητο το κάναμε τέσσερις ή πέντε φορές. Αρκετές φορές βρεθήκαμε μέσα στο μαγαζί, εκεί όμως δεν κάναμε έρωτα, μόνο προκαταρκτικά. Χθες ήμουν μαζί της πίσω από το ταμείο και μιλούσαμε. Αν θυμάμαι καλά αγκαλιαστήκαμε, δε θυμάμαι κάτι άλλο».

Αργότερα έχει το θράσος να επιρρίπτει ευθύνες για τις επαφές τους, στην 14χρονη, και πως αυτή τον προέτρεπε να βρεθούν καθώς όπως είπε: «…είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της». Στη συνέχεια αποκάλυψε την σχέση του με την πρώτη ανήλικη, ενώ ανέφερε πως έχει βίντεο και φωτογραφίες από τις πράξεις του στο κινητό του τηλέφωνο. Και αυτή ήταν φίλη της κόρης του, είχε… οικογενειακά προβλήματα ισχυρίστηκε, και πως η μητέρα της ανήλικης ήταν «σκληρή».

«Το συμπονούσα το παιδάκι και το στήριζα. Ήρθαμε κοντά και σιγά σιγά είχαμε άλλου είδους σχέση, όχι φιλική. Η σχέση μας έγινε ερωτική. Η σχέση μας ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2017. Τότε κάναμε σεξ για πρώτη φορά. Με την …… κάναμε σεξ συνήθως στο σπίτι μου. Η γυναίκα μου και η κόρη μου δεν ήταν εκεί. Λόγω της φιλικής σχέσης που είχα με την οικογένεια της Άννας, δεν θα ήταν περίεργο να τη βρουν στο σπίτι μου αφού ερχόταν συχνά. Η ερωτική μας σχέση κράτησε μέχρι τον Αύγουστο 2018. Τότε σταματήσαμε γιατί όπως η ίδια μου είπε, ένας θείος της, ο αδερφός της μάνας της, είχε ανακαλύψει κάποια μηνύματά μας» απολογείται χωρίς κάποιο ίχνος ντροπής ή ενοχής για όσα έπραττε.

«… πήγα σε ψυχολόγο»

Οι αστυνομικοί έμειναν εμβρόντητοι όταν τον άκουσαν να υποστηρίζει: «Από τότε που ξεκίνησα να έχω σχέσεις με την ……. πήγα σε ψυχολόγο στον Πειραιά. Σε αυτή βέβαια είχα πει ότι η …… ήταν πάνω από δεκαπέντε χρονών, γιατί απ’ αυτήν την ηλικία και πάνω ο νόμος επιτρέπει να έχεις ερωτική σχέση με ανήλικο, το είχα διαβάσει στο ίντερνετ. Στην ψυχολόγο είχα πει ότι μου αρέσει που βοηθάω τα παιδιά αυτά επειδή βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση και μου είπε ότι πρέπει να σταματήσω κι ότι δε θα σώσω εγώ τον κόσμο».

Όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο είχε στην κατοχή του αντισυλληπτικά χάπια, χάπια στυτικής δυσλειτουργίας, ερωτικά λάδια, χειροπέδες και άλλα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στις αστυνομικές έρευνες, ο 43χρονος απάντησε: «Τα YASMINELLE, είναι αντισυλληπτικά χάπια και τα είχα πάρει για τη γυναίκα μου, δε θυμάμαι να τα έχω δώσει σε κάποιο απ’ τα κορίτσια. Τα EROFERTIL τα είχα πάρει για εμένα, είναι για την αύξηση της λίμπιντο. Το λιπαντικό AMOR μου το είχαν δώσει δώρο με αγορά προφυλακτικών, δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Τις χειροπέδες τις είχα αγοράσει πριν από κανένα δίμηνο από το ίντερνετ. Τις αγόρασα για πλάκα για να συμπληρωθεί το ποσό της ελάχιστης παραγγελίας καθώς ήθελα να παραγγείλω και τελικά αγόρασα τον θραύστη κρυστάλλων».

Στην απολογία του καταλήγει με κάτι, που ποτέ δεν είχε σκεφτεί όταν στιγμάτιζε τις ψυχές και το σώμα ανήλικων κοριτσιών: «Έχω μετανιώσει για τις πράξεις μου αυτές και αισθάνομαι ντροπή. Σκέφτομαι την οικογένειά μου, το παιδάκι μου»…

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x