Επικαιρότητα

Η κατηγορούμενη Άλισον Μακ προσπάθησε να στρατολογήσει την Έμα Γουάτσον

Η ηθοποιός Άλισον Μακ, γνωστή από την αμερικανική τηλεοπτική σειρά Smallville φέρεται να προσπάθησε να στρατολογήσει την πρωταγωνίστρια των σειρών Χάρι Πότερ, Έμα Γουότσον.

Η ηθοποιός Άλισον Μακ, γνωστή από την αμερικανική τηλεοπτική σειρά Smallville φέρεται να προσπάθησε να στρατολογήσει την Βρετανή ηθοποιό, πρωταγωνίστρια των σειρών Χάρι Πότερ, Έμα Γουάτσον.

Από την έρευνα που διενήργησε η ιστοσελίδα Business Insider στους λογαριασμούς των δύο γυναικών στο twitter, προκύπτει πως η Μακ κάλεσε στις 19 Φεβρουαρίου την Γουάτσον να επικοινωνήσει μαζί της προκειμένου να συζητήσουν για ένα «μοναδικό κίνημα γυναικών», ενώ σε νεότερη ανάρτησή της δήλωνε πεπεισμένη ότι μπορούν να δουλέψουν μαζί πάνω σε αυτό το κίνημα.

Και οι δύο παραινέσεις της Μακ έμειναν αναπάντητες από την κινηματογραφική Ερμιόνη.

Η Watson είναι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών, έχει ιδρύσει την οργάνωση κατά της σεξουαλικής κακοποίησης, HeForShe και ασχολείται τακτικά με την δημόσια κοινωνική υπεράσπιση του φεμινισμού και των αρχών του.




Η Άλισον Μακ συνελήφθη στις 20 Απριλίου με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων επειδή στρατολογούσε σε μια αίρεση γυναίκες, οι οποίες στη συνέχεια υποχρεώνονταν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με τον ηγέτη της, τον γκουρού Κιθ Ράνιερ. Ο τελευταίος συνελήφθη στα τέλη Μαρτίου στο Μεξικό και εκδόθηκε στις ΗΠΑ.

Οι κατηγορούμενοι εκμεταλλεύονταν τα θύματα, όχι μόνο σεξουαλικά αλλά και μέσω της δουλειάς τους.

Η Άλισον Μακ έγινε γνωστή κυρίως με το ρόλο της "Κλόε Σάλιβαν" στη σειρά Smallville που είχε ως κεντρικό θέμα τα παιδικά χρόνια του Σούπερμαν στο Κάνσας.

Η δίκη της έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 3 Μαΐου.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x