Επικαιρότητα

Ινδός προς αφεντικό: Δεν έρχομαι δουλειά, είμαι η 10η ενσάρκωση του Βισνού

«Κάνω μετάνοια στο σπίτι εισερχόμενος στην πέμπτη διάσταση για να αλλάξω την παγκόσμια συνείδηση. Αυτό το έργο δεν μπορώ να κάνω στο γραφείο»

Μήπως ήγγικεν η ώρα να γίνουμε... Ινδουιστές;;; Ένας Ινδός μηχανικός, ο οποίος επανειλημμένα κάνει… κοπάνα από την εργασία του, ανακοίνωσε στους εργοδότες του ότι δεν θα έρθει στη δουλειά καθώς είναι «πολύ απασχολημένος» όντας η 10η ενσάρκωση του θεού Βισνού!

Ο λόγος για τον Ραμεσάντρα Φεφάρ, ο οποίος υπέβαλε την… αλλόκοτη απάντηση μετά από μέμο που του εστάλη με το οποίο οι προϊστάμενοί του τού ζητούσαν το λόγο για την απουσία του από το γραφείο του στο Γκουτζαράτ για 16 ημέρες σε διάστημα οκτώ μηνών.

«Είμαι ο Κάλκι, η 10η μετενσάρκωση του Λόρδου Βισνού», απάντησε εγγράφως. «Κάνω μετάνοια στο σπίτι εισερχόμενος στην πέμπτη διάσταση για να αλλάξω την παγκόσμια συνείδηση. Αυτό το έργο δεν μπορώ να κάνω στο γραφείο» πρόσθεσε.


... Kαι ο Βισνού

Ο μηχανικός επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι είναι «σκεύος» του ινδουιστή θεού, που απεικονίζεται συνήθως με τέσσερα χέρια και μπλε δέρμα, όταν ερωτήθηκε σχετικά από την ινδική τηλεόραση το Σάββατο.

«Ακόμα κι αν δεν το πιστεύετε, είμαι πράγματι η δέκατη ενσάρκωση του Λόρδου Βισνού και θα το αποδείξω τις επόμενες ημέρες» δήλωσε στους δημοσιογράφους. «Συνειδητοποίησα ότι είμαι το σκεύος του Κάλκι όταν ήμουν στο γραφείο μου το Μάρτιο του 2010. Από τότε, έχω θεϊκές δυνάμεις. Γελάτε μαζί μου γιατί είστε ανίκανοι να δείτε το Θεό εντός μου» επέμεινε. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι έσωσε την Ινδία από την ξηρασία, προσθέτοντας: «Ακριβώς επειδή είμαι το σκεύος του Κάλκι, έβρεξε πολύ στην Ινδία».

Ο Φεφάρ διορίστηκε υπεύθυνος μηχανικός για την κατασκευή φράγματος στην πολιτεία Γκουτζαράτ το Σεπτέμβριο του 2017, και τώρα κινδυνεύει με απόλυση. Να δούμε αν θα τον σώσουν οι θεϊκές του δυνάμεις…

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x