Επικαιρότητα

Καλαμάτα: Συνελήφθη μέλος σπείρας με έξι κλοπές

Από τις 17 Απριλίου ως τις 10 Μαΐου, η σπείρα εισέβαλε σε πέντε επιχειρήσεις και αποπειράθηκε να διαρρήξει μια ακόμη

Μεταλλικά και χάλκινα αντικείμενα ήταν ο στόχος μιας σπείρας που διέπραξε έξι κλοπές σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καλαμάτας, αλλά τα μέλη της –από τα οποία ταυτοποιήθηκε μέχρι στιγμής ένας 19χρονος- δεν έλεγαν όχι και στα μετρητά που έβρισκαν!

Από τις 17 Απριλίου ως τις 10 Μαΐου, η σπείρα εισέβαλε σε πέντε επιχειρήσεις και αποπειράθηκε να διαρρήξει μια ακόμη. Από τις κλοπές τις οποίες διέπραξαν, είχαν αρπάξει χρήματα και μεταλλικά ή χάλκινα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 8.000 ευρώ.

Ένα μέρος από αυτά, το πούλησαν στην επιχείρηση ενός 36χρονου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, όπου βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.Στο πλαίσιο της έρευνας που έκαναν οι άνδρες της Ασφαλείας, ταυτοποιήθηκε ο 19χρονος ως αυτός που πούλησε τα κλοπιμαία και στο σπίτι του και στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκαν εργαλεία κοπής, μια ζυγαριά και μέρος από τη λεία των διαρρήξεων.

Σε βάρος του νεαρού δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Σε αυτήν, περιλαμβάνονται οι άγνωστοι συνεργοί του, για την ταυτοποίηση των οποίων συνεχίζονται οι έρευνες, αλλά και ο 36χρονος που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x