Επικαιρότητα

Καμένα Βούρλα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα μπροστά στα μάτια του άνδρα της

Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 56χρονη σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό έξω από τα Καμένα Βούρλα το βράδυ της Δευτέρας.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 22:20 το βράδυ στο ρεύμα προς Λαμία και συγκεκριμένα στο ύψος όπου βρισκόταν το παλιό κέντρο «Σευχέλλες». Σύμφωνα με τo lamiareport.gr, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν η άτυχη γυναίκα, η οποία μόλις είχε αποβιβαστεί από λεωφορείο που την άφησε στο πάρκινγκ στο ρεύμα προς Αθήνα, θέλησε να περάσει στο απέναντι ρεύμα όπου την περίμενε ο σύζυγός της.

Καθώς η άτυχη γυναίκα διέσχιζε το δρόμο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρασύρθηκε από ΙΧ με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Τραγική λεπτομέρεια, το τροχαίο δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια του συζύγου της που την περίμενε στην άκρη του δρόμου.

Τροχαίο σοκ: Διαμελίστηκε η 56χρονη
Η άτυχη γυναίκα, η οποία κατά πληροφορίες διαμελίστηκε, στο τρομακτικό τροχαίο, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ θα υπάρξει σχετική δικογραφία για την εξακρίβωση των αιτιών που στοίχισε τη ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x