Επικαιρότητα

Καμμένος: Συνταγματική εκτροπή η υπογραφή της συμφωνίας από τον Παυλόπουλο

«Ο Ζόραν Ζάεφ εξακολουθεί να μιλά για "Μακεδόνες" και μειονότητα, παραβιάζει τη συμφωνία» ανέφερε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επιχειρεί να βάλει στο «κάδρο» για τη συμφωνία των Πρεσπών ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Αν υπογράψει ο Προκόπης Παυλόπουλος τη συμφωνία των Πρεσπών, αν πρώτα δεν την έχει υπογράψει ο πρόεδρος των Σκοπίων, θα συμμετέχει στη συνταγματική εκτροπή» υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, «με τη συμφωνία των Πρεσπών παραβιάζεται το ίδιο το Σύνταγμα των Σκοπίων, γιατί δεν φέρει την υπογραφή του προέδρου της χώρας… Η συμφωνία των Πρεσπών πέρασε στην ΠΓΔΜ διά συνταγματικής εκτροπής».

«Η συμφωνία των Πρεσπών πέρασε στην ΠΓΔΜ διά συνταγματικής εκτροπής… Όταν διαφωνεί ο πρόεδρος της άλλης χώρας, δεν μπορείς να υπογράψεις μια διεθνή συνθήκη» ανέφερε ακόμα.

Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ακόμα ότι η σύμβαση για τις Πρέσπες που θα έρθει στη Βουλή είναι αλλοιωμένη, γιατί περιέχει τέσσερις τροπολογίες. «Το κείμενο που θα έρθει στη Βουλή δεν είναι το ίδιο με αυτό που υπέγραψε ο Κοτζιάς, είναι αλλοιωμένο» παρατήρησε.

«Ο Ζόραν Ζάεφ εξακολουθεί να μιλά για "Μακεδόνες" και μειονότητα, παραβιάζει τη συμφωνία» σημείωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Στο μεταξύ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε την παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για τον Νίκο Κοτζιά. «Δεν άκουσε κανένας εισαγγελέας αυτές τις καταγγελίες;» διερωτήθηκε μέσω του ΣΚΑΪ.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x