Επικαιρότητα

Καραμανλής για αύξηση διοδίων Αττικής Οδού: Άδικη,δεν θα δεχτούμε τελεσμένα

Εκτός των άλλων, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, χαρακτήρισε την Πατρών- Πύργου ως έργο που είναι κυριολεκτικά στον αέρα.

Η κυβέρνηση δεν θα δεχτεί κανένα τελεσμένο καθώς έχει πολλούς τρόπους αντίδρασης, είπε σήμερα στη Βουλή ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής αναφερόμενος στην αύξηση των διοδίων της Αττικής Οδού, τονίζοντας πως επρόκειτο για άδικη ενέργεια που δεν σέβεται τους πολίτες

Ο υπουργός εκτός των άλλων χαρακτήρισε έργο που είναι κυριολεκτικά στον αέρα χαρακτήρισε την Πατρών- Πύργου ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

"Όπως είναι σήμερα το έργο, κομμένο σε πέντε τμήματα οδηγείται σε αδιέξοδο και χρειάζεται μια ριζική λύση , δήλωσε ο κ Καραμανλής και διευκρίνισε ότι το Υπουργείο σε επαφή με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μελέτα διεξοδικά τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν για να γίνει οπωσδήποτε ο αυτοκινητόδρομος.

Αναφερόμενος στην αύξηση των διοδίων της Αττικής οδού που ανακοίνωσε προεκλογικά η εταιρία ο κ Καραμανλής δήλωσε ότι η Αττική Οδός έχει συμβατικό δικαίωμα να τις κάνεις άλλα δεν έχει δίκιο γιατί δεν σεβάστηκε τους πολίτες που την χρησιμοποιούν.

Τόνισε δε ότι η Κυβέρνηση δεν θα δεχτεί κανένα τελεσμένο καθώς έχει πολλούς τρόπους αντίδρασης.

Σε ότι αφορά τον ΟΑΣΘ ο κ Καραμανλής ανέφερε ότι θα αλλάξει την διοίκηση του Οργανισμού και θα αξιοποιηθούν όλα τα ικανά στελέχη χωρίς κομματικές παρωπίδες.

Ανακοίνωσε τέλος ότι θα επιταχύνει τον διαγωνισμό για την υποθαλάσσια ζεύξη Περάματος -Σαλαμίνας που έχει καθυστερήσει και θα προχωρήσει στην κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου Ελευσίνα-Υλίκη

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x