Επικαιρότητα

Κατά της συμφωνίας ο Δημήτρης Καμμένος

Κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, τονίζοντας ότι με την επικύρωσή της η χώρα μας παραχωρεί στα Σκόπια και το όνομα «Μακεδονία» και τη γλώσσα και την εθνότητα.

Κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών τάχθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι με την επικύρωσή της, η χώρα μας παραχωρεί στα Σκόπια και το όνομα «Μακεδονία» και τη μακεδονική γλώσσα και την εθνότητα.

«Αυτές τις μέρες γράφεται πράγματι καινούργια ιστορία και δεν θα είναι δυστυχώς ευανάγνωστη. Σε περίπτωση που στο μέλλον εγείρει η γείτονα χώρα αλυτρωτικά ζητήματα, δεν θα μπορούμε να αντιδράσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμένος κατά τη συζήτηση της συμφωνίας στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.

«Είστε υπέρ ή κατά του Ουράνιου Τόξου; Όταν εγείρει θέμα εθνικής μειονότητας ή φτιάξει τρεις ΜΚΟ και ζητήσει να ιδρυθεί ινστιτούτο μακεδονικής γλώσσας, τι θα κάνει η χώρα; Αυτό να απαντήσετε στον ελληνικό λαό», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα, ο ανεξάρτητος βουλευτής, ζήτησε να κατατεθεί στη Βουλή η επιστολή παραίτησης του πρώην ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά.

Πηγή: www.skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x