Επικαιρότητα

Καταγγελίες για παράνομες κ' αδιαφανείς διαδικασίες για επιλογή Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης

Αποχώρησαν οι αιρετοί από τη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Επιλογής - Καλούν τον Γαβρόγλου να παρέμβει άμεσα και να ακυρώσει τις ενέργειες του προέδρου του Κεντρικού Συμβουλίου Επιλογής

Αποχώρησαν οι αιρετοί από τη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Επιλογής Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης καταγγέλλοντας ότι πριν το άνοιγμα των φακέλων βαθμολόγησης , ο πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Επιλογής αρνήθηκε στα μέλη του Συμβουλίου να λάβουν γνώση της αναλυτικής βαθμολογίας του κάθε μέλους , ανά υποψήφιο.

Συγκεκριμένα, Οι αιρετοί Δ. Πεππές, Β. Παληγιάννης και Ν. Φασφαλής αποχώρησαν από τη σημερινή συνεδρίαση καταγγέλλοντας αδιαφανείς διαδικασίες.

Οι τρεις αιρετοί κατήγγειλαν ότι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των Συνεντεύξεων των υποψηφίων Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης, πριν το άνοιγμα των φακέλων βαθμολόγησης , ο πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Επιλογής αρνήθηκε στα μέλη του Συμβουλίου να λάβουν γνώση της αναλυτικής βαθμολογίας του κάθε μέλους , ανά υποψήφιο.

Οι αιρετοί καλούν τον υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου να παρέμβει άμεσα και να ακυρώσει την ενέργεια αυτή, ώστε να εξασφαλιστεί η νομιμότητα και η διαφάνεια των διαδικασιών. Σε αντίθετη περίπτωση, τονίζουν οι αιρετοί, το αποτέλεσμα θα αμφισβητηθεί.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x