Επικαιρότητα

Καταζητούμενος για πλαστογραφία συνελήφθη στα σύνορα

Σε βάρος του αλλοδαπού εκκρεμούσαν καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για πλαστογραφία σε βαθμό κακουργήματος

Πιο... τελεσίδικες δεν θα μπορούσαν να είναι οι κατηγορίες σε βάρος ενός 57χρονου Αλβανού ο οποίος συνελήφθη στο Δελβινάκι Ιωαννίνων από αστυνομικούς του τμήματος Πωγωνίου και του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς, την στιγμή που επιχειρούσε να διαφύγει στην πατρίδα του!

Σε βάρος του αλλοδαπού εκκρεμούσαν καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για πλαστογραφία σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για την ίδια κατηγορία, ενώ είχε εκδοθεί και ένταλμα σύλληψής του από τον 21ο Τακτικό Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου, που διέταξε να κρατηθεί και να εκτελεστούν τα διωκτικά έγγραφα.

*** Στην φυλακή οδηγήθηκε με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου μία 25χρονη Ελληνίδα, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στον Βόλο, για να εκτίσει την ποινή κάθειρξης έξι ετών και έξι μηνών που εκκρεμούσε σε βάρος της για ληστεία και υπεξαίρεση, με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας.

*** Στο Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και ένας 33χρονος Έλληνας, επειδή εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για κλοπή, με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

*** Στα Τρίκαλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 26χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης των αρχών της Αλβανίας για κλοπή.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x