Στη Βουλή βρίσκεται, από το απόγευμα της Παρασκευής (22/2), το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης το κατέθεσε στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων και ύστερα από τις συζητήσεις που είχε με όλους τους φορείς, κατέθεσε το σχέδιο νόμου προς συζήτηση, ενώ αυτό θα τεθεί προς ψήφιση το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι (12:30) της προσεχούς Τετάρτης (27/2), αλλά από το αρχικό νομοσχέδιο απουσιάζει το κεφάλαιο που περιλαμβάνει τους προπονητές, γυμναστές και τα εκπαιδευτήρια, καθώς αναμένονται οι προτάσεις των ΤΕΦΑΑ και γι’ αυτό κρίθηκε πως χρειάζεται περισσότερος χρόνος διαβούλευσης. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν είναι οριστικός ο νέος νόμος, καθώς αναμένεται να γίνουν κάποιες προσθήκες.

Από ‘κει και πέρα, στο νομοσχέδιο περιλαμβάνεται το θέμα των θητειών στις ομοσπονδίες, καθώς και το τροποποιημένο εκλογικό σύστημα, ενώ παράλληλα με το Νομοσχέδιο θα κατατεθεί και η τροπολογία για τη Football League 2 στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ