Επικαιρότητα

Καθαρή ψήφος σε Τζόνσον: Εκλογικό τμήμα σε κατάστημα με πλυντήρια στη Βρετανία

«Είναι κάτι εντελώς Βρετανικό, ένα εκλογικό τμήμα μέσα σε ένα μαγαζί με πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης, υπάρχουν εκλογικά τμήματα σε δωμάτια σπιτιών, γιατί να μην έχεις και σε ένα μαγαζί με πλυντήρια;»

Εκλογικά τμήματα σε κατάστημα με πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης; Σε τροχόσπιτο που πηγαίνει από χωριό σε χωριό; Οι φλεγματικοί Βρετανοί μάς βάζουν τα… γυαλιά σε πρωτοτυπία, (πασέ το σχολείο..) ψηφίζοντας και σε αυτές τις εκλογές όπου λάχει, εφόσον είναι αναγκαίο! 

«Για εμένα είναι κάτι εντελώς Βρετανικό, να έχεις ένα εκλογικό τμήμα μέσα σε ένα μαγαζί με πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης, υπάρχουν εκλογικά τμήματα σε δωμάτια σπιτιών, γιατί να μην έχεις και σε ένα μαγαζί με πλυντήρια;» δηλώνει μάλιστα στο Ruptly ένας Βρετανός.  

«Ένα πρωτότυπο εκλογικό τμήμα… Γιατί όχι; Το χωριό το λατρεύει. Το ίδιο ζευγάρι έρχεται (με το τροχόσπιτο) σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και ξέρουν ποιοι είμαστε κάτι που είναι υπέροχο, και δε θα θέλαμε κάτι διαφορετικό. Τα σκυλιά μας είναι ευπρόσδεκτα, είμαστε επίσης ευπρόσδεκτοι, είναι υπέροχο»  αναφέρει από πλευράς της μια Βρετανίδα για το τροχόσπιτο. 

Eκλογικό τμήμα στήθηκε επίσης και σε συναγωγή. 

Ειδικά όσον αφορά τα πλυντήρια, η φράση ότι στις γενικές εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου ο Μπόρις Τζόνσον πήρε «καθαρή ψήφο» αποκτά άλλο νόημα… 



Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x