Επικαιρότητα

Κι όμως, σε αυτή τη χώρα η δοκιμή ρούχων στα καταστήματα θα χρεώνεται!

Νέο οικονομικό μέτρο σκοπεύει να εφαρμόσει το Υπουργείο Οικονομικών της Καστίλλης και της Λεόν, που έχει προκαλέσει αναστάτωση.

Νέο τρόπο βρήκε η υπουργός οικονομικών της Καστίλλης και της Λεόν, Μαρία Ντελ Πιλάρ, για να βοηθήσει τα μικρά τοπικά καταστήματα, από τους «τσαμπατζήδες» που δοκιμάζουν ρούχα για να βρουν το σωστό νούμερο και μετά κάνουν την αγορά από φτηνά, διαδικτυακά καταστήματα απομιμήσεων.

Έξτρα χρέωση θα έχει η δοκιμή ρούχων στις μικρές μπουτίκ, μέτρο που δε θα επηρεάσει τις μεγάλες αλυσίδες που διαθέτουν δικό τους διαδικτυακό κατάστημα.

Σε δήλωσή της η υπουργός τόνισε «Ο μόνος τρόπος να επιβιώσουν τα καταστήματα στην πόλη είναι να διασφαλίσουν καινοτόμες ιδέες. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα καταστήματα θα πρέπει να ξεκινήσουν οπωσδήποτε για τις δοκιμές στα αποδυτήρια -ήταν ένα παράδειγμα του τι θα μπορούσε να γίνει».

Φυσικά η πρόταση αυτή προκάλεσε σάλο στους καταναλωτές, που δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για μία απλή δοκιμή ρούχων, και εμείς ελπίζουμε τέτοιες ιδέες να μην μπουν και στα ελληνικά δεδομένα.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x