Ελάχιστη πρόοδο έχει πετύχει η Αστυνομία στις έρευνες για τον εντοπισμό των διαρρηκτών που, τη Μεγάλη Δευτέρα, τραυμάτισαν τον 52χρονο Αλέξανδρο Σταματιάδη μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, με συνέπεια να καταλήξει σήμερα το πρωί.

Δεκαεννέα ημέρες μετά το έγκλημα, οι προσπάθειες της σήμανσης να εντοπίσει γενετικό υλικό ή δακτυλικά αποτυπώματα των δραστών στα ρούχα του επιχειρηματία έχουν αποβεί άκαρπες, παρά το γεγονός ότι το θύμα συνεπλάκη με έναν εξ αυτών.

Παράλληλα, το οπτικό υλικό από κάμερες στην περιοχή έχει αναδείξει ένα ύποπτο όχημα που ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες κατά τη διαφυγή τους, χωρίς όμως να έχουν προκύψει αξιοποιήσιμα στοιχεία.

Η Αστυνομία έχει επίσης εντατικοποιήσει τους ελέγχους σε σημεία εισόδου και εξόδου από τη χώρα, χωρίς όμως να έχει εντοπιστεί κάτι ιδιαίτερο.

Ο 52χρονος υπέκυψε στα τραύματά του στις 11:52 το πρωί της Παρασκευής, μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Έφερε τραύματα στη σπονδυλική στήλη και σε πολλά εσωτερικά όργανα, ενώ οι χειρουργοί του είχαν αφαιρέσει ένα νεφρό.

Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή και από την αρχή της νοσηλείας του είχαν χορηγηθεί συνολικά 32 μονάδες αίματος.

Πολλοί φίλοι και γείτονες έχουν εκφράσει τα συλλυπητήρια τους στους συγγενείς του θύματος, επισκεπτόμενοι το σπίτι στην Κηφισιά.

Πηγή: Skai.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ