Επικαιρότητα

Κοκαΐνη και χασίς στο όχημα δυο αδελφών στην Κέρκυρα

Κατά την έρευνα στο όχημα που κατασχέθηκε, βρέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης και συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 210 γραμμαρίων.

Μπλόκο στο όχημα που οδηγούσε ένας 36χρονος με συνεπιβάτη τον 35χρονο αδελφό του έστησαν κατά την διάρκεια επιχείρησης οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στην Κέρκυρα και τους αιφνιδίασαν, πριν προλάβουν να ξεφορτωθούν τις συσκευασίες με τα ναρκωτικά που σκόπευαν να διακινήσουν.

Κατά την έρευνα στο όχημα που κατασχέθηκε, βρέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης και συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 210 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Τα δυο αδέλφια συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.

*** Σε έναν... στύλο της Δ.Ε.Η. στη Ναύπακτο είχε κρύψει ένας άγνωστος τα ναρκωτικά με τα οποία θα προμήθευε έναν 44χρονο! Μόλις εκείνος πήγε το βράδυ της Πέμπτης να παραλάβει την συσκευασία που περιείχε 5,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που είχαν εντοπίσει την «καβάντζα» και την παρακολουθούσαν διακριτικά. Η έρευνα για τον εντοπισμό του προμηθευτή συνεχίζεται.

Πηγή: www.protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x