Επικαιρότητα

Κόκκαλης: «Ο Μαρινάκης πήρε air-condition και κομπιούτερ στη ΝΔ με χορηγία Ολυμπιακού»

Νέα απάντηση-επίθεση από τον Πέτρο Κόκκαλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Άλλη Διάσταση».

Και η κόντρα του Πέτρου Κόκκαλη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη καλά... κρατεί!

Μετά την επίθεση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και την απάντηση που έλαβε από τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε νέο «χτύπημα» από τον Πέτρο Κόκκαλη.

Μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Άλλη Διάσταση», κλήθηκε να σχολιάσει εκ νέου τα όσα του καταλόγισε ο ισχυρός άνδρας και παρουσιάστηκε ιδιαίτερα επιθετικός.

«Όπως είπα και το πρωί ο κ. Μαρινάκης είναι ψεύτης, κι ας με διαψεύσει αν θέλει. Ο ίδιος με παρακάλεσε να είμαι εγώ ο υποψήφιος δήμαρχος το 2014, αφού είχε τσακωθεί- όπως συνηθίζει- με όλο τον κόσμο και με τον τότε δήμαρχο.

Εγώ αρνήθηκα γιατί δεν ήθελα να είμαι ένας δοτός δήμαρχος σ' ένα ψηφοδέλτιο που ελέγχεται από τον Μαρινάκη και γι' αυτό δεν δέχτηκα, παρά το γεγονός πως με παρακάλεσε μέσω του κ. Μώραλη που εργαζόταν, όπως και τώρα, στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Συμμετείχα, κακώς όπως αποδείχτηκε, στις τότε δημοτικές εκλογές χωρίς να διακινήσω σταυρωμένα ψηφοδέλτια όπως γινόταν τότε. Στην αρχή σκέφτηκα να παραιτηθώ άμεσα, ωστόσο δε γινόταν να μην τιμήσω τον σταυρό των 4000 ατόμων που με ψήφισαν στις εκλογές.

Έπειτα πήρα την απόφαση να μη συνεχίσω, μιας και ο κ. Μαρινάκης είναι ένας άνθρωπος που επιθυμεί την υποταγή και την επιβολή και το γεγονός πως δεν μπορούσε να με τραμπουκίσει εμένα και να με εξαγοράσει ήταν κάτι που τον εξόργισε».

Για το αν υπήρξε περίοδος που οι σχέσεις τους να ήταν καλές, τόνισε: «Ουδέποτε σε προσωπικό επίπεδο. Εγώ δεν ήμουνα στον Ολυμπιακό όταν ανέλαβε την εταιρία ο κ. Μαρινάκης».

Για το ότι τον κατηγορεί πως άφησε χρέη 7 εκατ. ευρώ στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, σχολίασε: «Ο κ. Μαρινάκης δεν ξέρει πόσο κάνουν 3 air-condition και 3 υπολογιστές που αγόρασε για τη Νέα Δημοκρατία με χορηγία του Ολυμπιακού. Επομένως το τι νομίζει τώρα ότι του χρωστάμε είναι άλλο θέμα.

Αγόρασε μια εταιρία που, όπως όλες οι εταιρίες, έχει υποχρεώσεις και εισπραττόμενα. Φαντάζομαι ότι αν θελήσει κάποιος ν' αγοράσει οποιοδήποτε πλοίο του κ. Μαρινάκη δε θα είναι ελεύθερο βαρών. Αυτός ανέλαβε και νομίζω ότι είναι αστείο να το συζητάμε.

Απλά να υπενθυμίσω πως εμείς αναλάβαμε τον Ολυμπιακό μετά τη λαίλαπα Κοσκωτά με 21 εκατ. ευρώ χρέη, σε μια περίοδο που η ομάδα είχε 1 εκατ. ευρώ έσοδα.

Ο κύριος Μαρινάκης ανέλαβε μια εταιρία που είχε ανοίγματα της τάξεως των 40 εκατ. ευρώ, όταν η ίδια η εταιρία έβγαζε 40 εκατομμύρια. Επομένως πρέπει να μάθει να μετράει καλύτερα, να κάνει τους δικούς του ισολογισμούς και να φροντίσει να κάνει την ομάδα καλύτερη και να μην την εμπλέκει άλλο με την πολιτική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x