Επικαιρότητα

Κομοτηνή: Πήγαν να πουλήσουν 112 κιλά κάνναβης σε αστυνομικούς

Στην οργανωμένη παγίδα που έστησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής έπεσαν τα μέλη της σπείρας Αλβανών κακοποιών

Στην οργανωμένη παγίδα που έστησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής όταν παρουσιάστηκαν ως ενδιαφερόμενοι για την αγορά ιδιαίτερα μεγάλου φορτίου κάνναβης, έπεσε μια σπείρα Αλβανών διακινητών που ακολουθούσαν εντολές τεσσάρων ομοεθνών τους οι οποίοι κρατούνται στις ελληνικές φυλακές.

Όταν οι έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στην ταυτοποίηση των τεσσάρων αλλοδαπών ηλικίας 65, 44, 41 και 36 χρόνων που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης στην Ελλάδα, άνδρες της Δίωξης απέκτησαν επαφή μαζί τους ως υποψήφιοι αγοραστές για ένα φορτίο με 112 κιλά ναρκωτικού. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης για την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας στην ευρύτερη περιοχή της Μουσθένης Καβάλας, οι τέσσερις Αλβανοί συνελήφθησαν με οργανωμένη επιχείρηση

Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 18 συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 111 κιλών και 936 γραμμαρίων, δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα και επτά κινητά, από τις επαφές των οποίων εξακριβώθηκε ότι συνομιλούσαν με τέσσερις συμπατριώτες τους ηλικίας 25, 25, 29 και 34 χρόνων οι οποίοι είναι έγκλειστοι σε διάφορα καταστήματα κράτησης για άλλες υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Σε βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για ένταξη σε εγκληματική συμμορία και διακίνηση ναρκωτικών και οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x