Επικαιρότητα

Κρήτη: Συνταξιούχος αστυνομικός απείλησε με όπλο θηροφύλακες

Οι λαθροκυνηγοί τράπηκαν σε φυγή, αλλά οι θηροφύλακες τους καταδίωξαν και κατάφεραν να συλλάβουν αυτόν που κρατούσε τον προβολέα, ενώ ο συνεργός του με το όπλο διέφυγε

Οι πυροβολισμοί μέσα στη νύχτα, κινητοποίησαν τον ομοσπονδιακό θηροφύλακα μαζί και ένα μέλος του κυνηγετικού συλλόγου που περιπολούσαν στο Οροπέδιο Λασιθίου. Όμως, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το όπλο ενός συνταξιούχου αστυνομικού που κυνηγούσε παράνομα και τους απείλησε με αυτό!

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στη θέση Παράσυρτα, όταν οι θηροφύλακες εντόπισαν δυο άτομα, ένα εκ των οποίων κρατούσε προβολέα και σάρωνε την έκταση με το φως και το άλλο κρατούσε το όπλο και πυροβολούσε. Μόλις εμφανίστηκαν και τους δήλωσαν την ιδιότητά τους, αυτός που κρατούσε το όπλο, το έστρεψε προς το μέρος τους και τους απείλησε πολλές φορές ότι θα πυροβολήσει.

Οι λαθροκυνηγοί τράπηκαν σε φυγή, αλλά οι θηροφύλακες τους καταδίωξαν και κατάφεραν να συλλάβουν αυτόν που κρατούσε τον προβολέα, ενώ ο συνεργός του με το όπλο διέφυγε. Στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Νικολάου, όπου οδηγήθηκε ο συλληφθείς πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου, αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία του συνταξιούχου αστυνομικού, που αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Και οι δυο κατηγορούνται για απείθεια και παραβάσεις του νόμου περί θήρας και της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ ο πρώην εκπρόσωπος του νόμου κατηγορείται και για απειλή.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x