Επικαιρότητα

«Ξέρουμε ποιοι είστε» -Η Αζια Αρτζέντο προειδοποίησε για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις, στις Κάννες

Η Αζια Αρτζέντο προειδοποίησε στις Κάννες όσους έχουν επιτεθεί σεξουαλικές σε γυναίκες ότι δεν θα μείνουν ατιμώρητοι.

Η Αζια Αρτζέντο προειδοποίησε στις Κάννες όσους έχουν επιτεθεί σεξουαλικές σε γυναίκες ότι δεν θα μείνουν ατιμώρητοι.

Η Ιταλίδα ηθοποιός, μία από τις γυναίκες που έχουν κατηγορήσει τον Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό, είπε στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ ότι ανάμεσα στους παρευρισκόμενους υπήρχαν κι άλλοι που έχουν επιτεθεί σεξουαλικά εναντίον γυναικών.

«Το 1997 έπεσα θύμα βιασμού από τον Χάρβεϊ Γουάνστιν. Ήμουν 21 ετών. Το φεστιβάλ αυτό ήταν το πεδίο που κυνηγούσε», είπε η Αρτζέντο, φορώντας μαύρα, στην ομιλία της πριν την απονομή των βραβείων.

«Θα ήθελα να προβλέψω κάτι: ο Χάρβεϊ Γουάινστιν δεν θα είναι ξανά ποτέ καλοδεχούμενος εδώ. Μια ολόκληρη κοινότητα του γύρισε την πλάτη, ακόμη και εκείνοι που ποτέ δεν επέκριναν τις πράξεις του», συνέχισε η Αρτζέντο, ενώ κατήγγειλε: «Και μεταξύ σας, στο κοινό, υπάρχουν αυτοί τους οποίους θα πρέπει να δείξουμε με το δάκτυλο εξαιτίας της συμπεριφορά σας απέναντι στις γυναίκες, μια συμπεριφορά ανάξια αυτής της βιομηχανίας, οποιασδήποτε βιομηχανίας».

«Γνωρίζετε ποιοι είστε, αλλά το πιο σημαντικό, γνωρίζουμε εμείς ποιοι είστε», κατέληξε η Αρτζέντο εν μέσω χειροκροτημάτων. «Δεν θα σας επιτρέψουμε να ζείτε ατιμώρητοι», και ύψωσε τη γροθιά της σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x